Eu ASA am rezolvat.
1. Am pus apa fierbinte in vas si nu a mers. Seara a inghetat, deci mi-am ingreunat munca...
2. A doua zi am mers la o farmacie sa cer furtunas, "un fel de garou". Doamnele de acolo au ras de mine dupa ce le-am zis la ce vroiam sa-l folosesc, dar mi-au sugerat un perfuzor :
CLICK pentru a vedea cum arata un PERFUZOR
3. Am mai cumparat o seringa pentru "vaci", de 50 ml, cum a denumit-o farmacista
CLICK pentru a vedea cum arata o sedinga pentru VACI
4. Am pus apa fierbine, putin fierbinte, foarte fierbinte, etc in mai multe reprize si cu aceste ustensile am scos tot ce s-a putut din vas. La un moment dat va dati seama daca merge treaba sau nu prin cantitatea de apa pusa vs. cantitatea de apa scoasa, sau a furtunasului care intra in vas din ce in ce mai mult.
5. Deoarece sansele ca siguranta sa fie arsa sunt mari, am schimbat si siguranta (DA, era arsa !!!). E rosie, e in blocul de sigurante de langa bateria masinii, e de 10 A. Se gaseste in supermarketuri, benzinarii, etc
CLICK pentru a vedea cum arata o siguranta auto 10 A, rosie
6. A mers, am scos tot lichidul si m-am dus la supermarket si mi-am luat unul de iarna.
Spor, dureaza o ora plus multe drumuri in casa pentru a aduce apa calda + tras cu seringa pana-n vine acru.
Dar s-a meritat.
PS : Se recomanda a se sari peste pasul 1. Se poate cumpara din timp un lichid adecvat sezonului. Nu fiti delasatori, cum am fost eu.
Iarna nu-i ca vara