ADYS_1967
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 1999 X17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Sep 2011
- Mesaj Privat
- cristianus
- *
- 1 mesaje
- din 21 Jun 2012
- Astra 1999 X17DTL
- Giurgiu
cristianus
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 21 Jun 2012
- Mesaj Privat
Matei Nicolae a scris:Codul de eroare P1220 , din explicatiile primite se refera la functionarea pompei de injectie !
Cand am intrebat de functionarea debitmetrului, raspunsul a fost ...e in regula.
In legatura cu debitul valoarea se refera la27-29 m3/h ?
Numai bine.
Cand am intrebat de functionarea debitmetrului, raspunsul a fost ...e in regula.
In legatura cu debitul valoarea se refera la27-29 m3/h ?
Numai bine.
bunaseara am si eu un opel astra g cu motor de X17DTL si nu stiu ce sa i mai fac ...poate ma ajuta cineva...nu mai trage si imi apare in bord becul de ENGIME si am codul P1220
vlautu
- Mesaje scrise: 3
- Cont inregistrat: 21 Jan 2014
- Mesaj Privat
salut am si eu o mare rugaminte la voi sa ma lamuriti si pe mine ca nustiu ce sa i mai fac am un opel astra g din 99 motor x17dtl de curand iam schimbat pompa de injectie ca imi cazuse ia cumparat una sh, mia puso mecanicu si de atunci mi-se aprinde cehkul in bord si nu mai trage,si se tureaza pana la 3600 de turati va rog daca putei sa ma ajutati ce sa i fac multumesc mult
vlautu
- Mesaje scrise: 3
- Cont inregistrat: 21 Jan 2014
- Mesaj Privat
salut am si eu o mare rugaminte la voi sa ma lamuriti si pe mine ca nustiu ce sa i mai fac am un opel astra g din 99 motor x17dtl de curand iam schimbat pompa de injectie ca imi cazuse ia cumparat una sh, mia puso mecanicu si de atunci mi-se aprinde cehkul in bord si nu mai trage,si se tureaza pana la 3600 de turati va rog daca putei sa ma ajutati ce sa i fac multumesc mult
si daca ar fi distributia pusa prost un service bun in bucuresti care poata sa mi-o puna la loc imi puteti spune si am eroare p1220 multumesc
si daca ar fi distributia pusa prost un service bun in bucuresti care poata sa mi-o puna la loc imi puteti spune si am eroare p1220 multumesc