Am mai postat intr-un topic reconditionarea jantelor mele dar cum acest topic este dedicat unui tutorial am sa postez si aici cum a decurs reconditionarea, asa ca:
Cam asa aratau jantele mele inainte:
Am inceput cu hartie abraziva waterproof granulatie 200 si multa apa pana am ajuns la primer-ul original:
Apoi am chituit toate zgarieturile cu un chit de aluminiu si am adus la nivel cu hartie abraziva uscata de 400:
Dupa asta am spalat bine jantele de praf, le-am degresat cu alcool izopropilic, am izolat bine anvelopele si au urmat 3 straturi subtiri de primer:
Dupa primer ar mai fi trebuit sa dau cu hartie abraziva de 600 sa mai finisez putin suprafata dar am renuntat de lene sa nu mai izolez din nou anvelopele.
acum imi pare rau, puteau iesi perfecte.
A urmat vopseaua in 4 straturi subtiri si 4 straturi de lac
Dupa vopsesa:
Dupa lac:
Produsele folosite au fost acestea:
Rezultatul final:
Pe una din jante nu am slefuit destul de drept chitul cred ca se vede in ultima imagine si daca te uiti de aproape se vad ceva denivelari dar daca nu sti unde sa te uiti nu se vad si in 2 locuri cand am dat cu lac a picurat din tubul de spray dar eu sunt multumit de ce a iesit fata de cum aratau la inceput cu juliturile acelea adanci.