- scosmyn
- **
- 304 mesaje
- din 26 Mar 2018
- Astra 2005 Z16XEP
- Dambovita
scosmyn
- Mesaje scrise: 304
- Masina: Astra 2005 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Mar 2018
- Mesaj Privat
S a umplut forumul asta de pricepuți aroganți , problemele ușoare care sunt pentru tine nu sunt la fel pentru toți.
Ai probleme cu cim ul , nu ți recunoaște cheia , asta e cred principala problemă la Opel astra h , mie îmi face o data pe an cred asa dar își revine după ce o bag din nou în contact.
La celelalte nu știu
- sebage
- 2,640 mesaje
- din 16 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,640
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jun 2019
- Mesaj Privat
Inainde de a-mi spune mie ca sunt "pricepuți aroganți", poate ar trebui sa cantaresti activitatile noastre de pe aici, tu avand si vechime mai mare in zona.
S-ar putea sa ai o surpriza foarte mare, ce zici de asta?
Realitatea crunta este ca, s-a umplut (peste tot, nu doar aici), de oameni lenesi si plictisiti dar si pretentiosi, care nu au de gand sa respence nicio regula, nu sunt dispusi sa isi consume deloc din energiile proprii pentru a se ajuta pe ei, vor sa le vina totul de-a gata, dar au timp de uitat la pisici, catelusi, copilasi, accidente, seriale tembele etc.
Si nu, absolut sincer, nu ma refer direct nici la tine si nici la colegul @B0gdan1333, pentru ca nu va cunosc si nu mi-as permite.
Regulamentul spune clar ca inainte de a deschide o noua discutie, TREBUIE sa cauti. deci nu este o optiune ci o obligatie!
Regula buna sau nu, pana la o eventuala schimbare, trebuie respectata?
Intrebarile sunt retorice, categoric nu astept raspuns!
Pleonasme intentionate, pentru a accentua mesajul.
Pentru cazurile cand par ironic sau arogant, doar par, nu am timp de pierdut cu asa ceva!
- rider1
- 725 mesaje
- din 28 Mar 2012
- Astra 2005 z14xe
- Bucuresti
rider1
- Mesaje scrise: 725
- Masina: Astra 2005 z14xe
- Cont inregistrat: 28 Mar 2012
- Mesaj Privat
- corsablue