Posibil sa ai dreptate cu furatu curentului , ca dupa ce am spalat masina am ridicat capota si a cazut un pic de apa pe baterie , acum nustiu o sa incerc si cum ai spus tu , multumesc mult 😊
xpiciu
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2000
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jan 2012
- Mesaj Privat
Posibil sa ai dreptate cu furatu curentului , ca dupa ce am spalat masina am ridicat capota si a cazut un pic de apa pe baterie , acum nustiu o sa incerc si cum ai spus tu , multumesc mult 😊
- cmarius53
- **
- 454 mesaje
- din 28 Nov 2008
- Astra 2000 y20dth
- Ilfov
cmarius53
- Mesaje scrise: 454
- Masina: Astra 2000 y20dth
- Cont inregistrat: 28 Nov 2008
- Mesaj Privat
ptr prima sunt mai multe cauze si fara echipamentul adecvat o iei babeste:cum au spus si colegii verifica tot ce tine de instalatia de vacuum piesa cu piesa,inclusiv valvele de la turbo,admisie,egr,daca e in regula,scoate mufa de la debitmetru,vezi daca apare vreo schimbare.daca poti desfa si senzorul de pe admisie si curata l.spor la treaba.
xpiciu
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 19 Jan 2012
- Mesaj Privat
ptr prima sunt mai multe cauze si fara echipamentul adecvat o iei babeste:cum au spus si colegii verifica tot ce tine de instalatia de vacuum piesa cu piesa,inclusiv valvele de la turbo,admisie,egr,daca e in regula,scoate mufa de la debitmetru,vezi daca apare vreo schimbare.daca poti desfa si senzorul de pe admisie si curata l.spor la treaba.
Multumesc 😊
In le gatura cu a 2 problema am obeservat ca de ieri dimineata nu mia mai facut probleme (in bord) . In legatura cu prima o sa ma apuc de treaba 😃 Multumesc la toti 😊
geambasu- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2000 x20dtl
- Cont inregistrat: 16 Jan 2012
- Mesaj Privat
- motanel_cristi
- **
- 323 mesaje
- din 19 Mar 2009
- Astra 2000 Y20DTH
- Bucuresti
motanel_cristi
- Mesaje scrise: 323
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 19 Mar 2009
- Mesaj Privat
Ca sa te convingi...... https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=18728 . Parerea mea esta de la baterie
- Lovrin
- **
- 364 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Astra 2001 Z14XE
- Iasi
Lovrin
- Mesaje scrise: 364
- Masina: Astra 2001 Z14XE
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat