Mar 12 Jun, 2012 3:21 pm
Cutie, masina low-cost, masina facuta de Renault in bataie de joc, motoare de toata rusinea, interioare de toata rusinea, de asemenea, masina care seamana cu un tanc sovietic...si exemplele pot continua, parerea majoritati celor care au scris aici este ca, masina nu merita din nici un punct de vedere, nu conteaza nici macar pretul redus, in fine..., eu locuiesc in alta tara, nu Franta, o tara foarte dezvoltata a Europei, si aici, pe strada, am vazut mai multe Dacia Logan MCV, modelul cu 7 locuri decat Opel Zafira, A, B, C la un loc cu VW Sharan si cu Ford Galaxy, nu stiu daca fac parte din aceias clasa ca si masini insa se pare ca lumea pe aici prefera sa-si transporte familia numeroasa cu Dacia MCV nu cu Opel, VW sau Ford, asta unu la mana, doi la mana ar fi ca, tot aici, am vazut pe strada mai multe Dacia Logan berlina decat Opel Astra H hatchback si chiar decat Golf4, cel putin la modelul asta cred ca oamenii l-au dat la programul "rabla" pentru a cumpara Dacia Logan in schimb, in Romania, sunt unii care mai repede cumpara un Golf 4 din 2004 cu 5000 euro decat un Logan din 2012 cu 8000, de, nu are "dotari" Loganul...😊. Dupa cum vedeti, altii, in sensul ca nu noi romanii, nu au o parere atat de proasta despre Dacia, parerea mea este ca masina este ok, pretul este foarte bun, garantie are la fel ca orice marca de masina, si in concluzie, merita. Eu am condus Dacia Logan,fabricatie 2011, motor de 1.6 benzina, 80 sau 85 CP, nu stiu exact,nu a mea, a socrului meu si dupa ce te obisnuiesti un pic cu comenzile si cu ambreajul, masina noua si avea ambreajul foarte, foarte moale, am inteles ca ar fi normal la Dacia chestia asta, eu abia plecam de pe loc, deci, masina este foarte in regula, mie unul mi-a placut si cum mergea si cat consuma chiar nu am avut de ce anume sa ma plang.