- DRAGOS_R V C
- *
- 5 mesaje
- din 11 Apr 2011
- Vectra 1992 c16nz
- Prahova
DRAGOS_R V C
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1992 c16nz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Apr 2011
- Mesaj Privat
- DRAGOS_R V C
- *
- 5 mesaje
- din 11 Apr 2011
- Vectra 1992 c16nz
- Prahova
DRAGOS_R V C
- Mesaj Privat
Matrixu'
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 12 Nov 2007
- Mesaj Privat
Matrixu'
- Mesaj Privat
Nu vreau sa par nerecunoscator....chiar apreciez gestul tau dar de care si cu cat? Adica de care...ma refer ca si aici sunt doua sau 3 variante. Sunt cu lungimea placutelor de 141 mm, 156 (asta nu o stiu exact) si sunt si varianta cu prinderea placutelor cu bolturi..adica ceva placute patrate. Al meu e varianta pt frana cu disc ventilat si placute de 141 mm, aceasta fiind lungimea dintre urechiile de fixare a placutelor. Si la ce pret?
- DRAGOS_R V C
- *
- 5 mesaje
- din 11 Apr 2011
- Vectra 1992 c16nz
- Prahova
DRAGOS_R V C
- Mesaj Privat
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
@matrixu conul din etrier mai exista? se gasesc aerisitoare cu filet de 8. de aro sau tv parca. de 10 parca nu am vazut. puteai face inca o treaba cu elicoid si iesea mai bine ca de fabrica.
aerisirea fa-o cu furtun cuplat la aerisitor si bagat in sticla cu lichid. iti iese mai bine.
deci pana la urma a fost de la lichidul de frana?
cine spune ca se schimba la 2 ani nu spune degeaba.
Matrixu'
- Mesaj Privat
@matrixu conul din etrier mai exista? se gasesc aerisitoare cu filet de 8. de aro sau tv parca. de 10 parca nu am vazut. puteai face inca o treaba cu elicoid si iesea mai bine ca de fabrica.
aerisirea fa-o cu furtun cuplat la aerisitor si bagat in sticla cu lichid. iti iese mai bine.
deci pana la urma a fost de la lichidul de frana?
cine spune ca se schimba la 2 ani nu spune degeaba.
Nu mai exista conul de inchidere inetrier 😢 s-a distrus. Am cumparat alt etrier si ghinion...era pentru discuri neventilate, deci nu intra pe disc. Asa ca am luat dinou bormasina, un burghiu de 8 si am dat gaura pana in camera cilindrului. Am filetat gaura cu M10 si am pus un surub cu saiba de cupru.Am scos pistonul si am spalat bine de span. Am facut ceva "aerisire" asa, ca numa aerisire nu-i pot zice si am strans surubul bine. Am facut teste de presiune si nu curge. Dar am reusit sa duc celalalt etrier innapoi si sa-l schimb...norocul meu ca m-a inteles omul. Acum astept sa treaca pastele si sa-l pun sus. Legat de lichid. Partial era lichidul problema, din aia refula (cred) ..ca acum nu mai refuleaza, dar efectul de franare redusa apare dinou "la cald", adica prind bine franele la rece, dar dupa franari excesive incepe sa scada eficienta la frana de fata. Nu ca innainte, dar tot apare. Acum vreau sa ma duc sa iau alte placute...recomandari ceva? adica i-mi recomanzi o firma mai serioasa?
Roberto23
- Masina: Vectra 1996
- Cont inregistrat: 28 Jan 2012
- Mesaj Privat
Matrixu'
- Mesaj Privat