dragosm1
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Corsa 2010 1.2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Jun 2010
- Mesaj Privat
Eu am corsa 1.2 model 2010, si de cateva saptamani aud la motor, dupa ce s-a incalzit, in zona din dreapta, cum stai in masina, un zgomot constant, ca cel produs de tacheti. La service (DiBas) mi s-a spus ca tachetii ar fi hidraulici si ca in zona aia e un acumulator de gas care preia vaporii din rezervor si ca acest acumulator dupa ce motorul s-a incalzit ar atinge o alta parte metalica si se aude acest zgomot. In rest nu masina e ok, nu se aprinde martor la bord, km are putini, nu a fost supusa la eforturi sau orice alta posibila cauza.
/ e o discutie inceputa de mai multe ori, legata de zgomot. Am mai postat si in alta parte, insa raspunsul intarzie /
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor,
CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General
edit by StefanTolos
/ e o discutie inceputa de mai multe ori, legata de zgomot. Am mai postat si in alta parte, insa raspunsul intarzie /
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor,
CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General
edit by StefanTolos
- aecrim
- **
- 142 mesaje
- din 17 Feb 2009
- Corsa 2001 z12xe
- Bucuresti
aecrim
- Mesaje scrise: 142
- Masina: Corsa 2001 z12xe
- Cont inregistrat: 17 Feb 2009
- Mesaj Privat
dragosm1
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Corsa 2010 1.2
- Cont inregistrat: 29 Jun 2010
- Mesaj Privat
- aecrim
- **
- 142 mesaje
- din 17 Feb 2009
- Corsa 2001 z12xe
- Bucuresti
aecrim
- Mesaje scrise: 142
- Masina: Corsa 2001 z12xe
- Cont inregistrat: 17 Feb 2009
- Mesaj Privat
RazvanD
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Corsa 1996
- Cont inregistrat: 02 Jan 2011
- Mesaj Privat
Am si eu o problema(oare cate o sa mai am!)
Defapt sunt 2 probleme: prima prob - knd virez dreapta se aude un uruit numai la roata din dreapta(ce sa fie?capat de bara sau altceva?)
si a 2 a prob. - a roata din spate stanga se aude ca si cum as avea un carton sub masina si il tarasc dupa mine(m-am uitat sub masina....nimic)
Va rog putin ajutor
Am uitat sa specific am un corsa 1.2
Defapt sunt 2 probleme: prima prob - knd virez dreapta se aude un uruit numai la roata din dreapta(ce sa fie?capat de bara sau altceva?)
si a 2 a prob. - a roata din spate stanga se aude ca si cum as avea un carton sub masina si il tarasc dupa mine(m-am uitat sub masina....nimic)
Va rog putin ajutor
Am uitat sa specific am un corsa 1.2