dupa ce am citit , eu nu inteleg totusi ceva: se poate? sau nu se poate?
daca sunt mai multi de 2000 se poate ? si daca sunt mai putin de 2 , nu se poate?..
de aici putem trage concluzii fiecare.
eu unul am tras atunci cind am apelat la grigs pentru acel convertor pe care la facut m.nick la cid-ul meu. m.nick a fost singurul care a avut curajul sa incerce , indiferent de cistigurile banesti ( chiar nu stiu daca si-a scos bani , cu mine , ca nu stiu ce cheltuieli a avut...) .dupa multa munca , m.nick a realizat ce grigs a spus ca nu se poate face... cinste lui si tot respectul.
acum grigs intreaba citi vor asa ceva....
parerea mea este ca asa ceva se poate face, si aici , pe acest , site intram sa n-e ajutam
.
I-mi pare rau, dar cred ca ai o problema de logica. Eu nu am zis ca nu se poate face, am zis ca nu merita din punctul meu de vedere si nu am disponibilitatea necesara. Pretul ar fi de 160euro daca as putea sa fac mai multe. Cati ar fi dispusi sa cumpere?
Costurile de productie sunt mari, ma refer la a face un produs profesional pe care poti sa-l vinzi cu factura si garantie.
Ca sa poti sa oferi un pret mai mic trebuie sa produci mai mult. E simpu, ai inteles care e diferenta intre 2000 si 2.
Cand m-am apucat eu de acesta interfata pentru CID 16:9 nu exista nimeni care sa ofere un astfel de produs profesional. Era cineva in Germania care avea o versiune simpla pentru AstraH la un pret de 140euro. Nu am reusit sa dau de acel individ asa ca m-am hotarat impreuna cu cineva care are firma sa fac un astfel de produs pentru Vectra si Astra, si sa ofer posesorilor Opel o astfel de posibilitate. Daca ar fi sa mai fac inca odata acest lucru as prefera sa cumpar una la 160euro.
Una peste alta, am reusit sa fac ceva care in momentul respectiv este unic in lume la ce ofera si incomparabil cu versiune aceea simpla (de amator) oferita de neamtz. Poti sa te uiti pe Ebay la feedback-ul meu si o sa-ti dai seama.
Te rog sa fi mai atent cand faci anumite remarci despre cineva. Sa ma critice cei care au reusit sa faca ceva cu mana lor in acest domeniu nu tu care astepti la ceilalti.