Joi 05 Jun, 2008 12:08 pm
As fi vrut sa-ti trimit un pm, dar am sub 10 posturi si nu ma lasa. Vroiam sa te intreb unde-ti faci service-ul. eu am probleme cu inchiderea portbagajului, am fost cu ea la radacini in bucuresti pe bd. timisoara si baietii mi-au zis ca nu era setat motorul bine si ca nu prindea si ca s-a rezolvat.adevarat, acolo mergea perfect. si aveam un zgomot f aiurea la deschidere uneori, mi-au zis ca nu mai aveam ulei si din cauza aia. in fine, dupa vreo 2 zile de mers foarte bine a inceput iar sa faca figuri (si zgomot).
problema e ca nu-mi vine sa ma mai duc la ei, desi au fost foarte draguti si au zis ca daca e vreo problema sa ma intorc, nu prea-mi vine, ma gandesc ca poate e ceva care le scapa si daca nu au facut-o prima oara nu vad de ec ar face-o din nou.
Vreau neaparat sa o fac, e vara, as merge si eu decapotata si nu pot din cauza nenorocitului de portbagaj. plus ca ma gandesc sa nu raman cu ea intredeschisa (zgomotul nasol se aude si cand se deschide portbagajul ca sa intre acoperisul), sa ma vezi atunci cum defilez cu ea prin bucuresti!
Uf, hai ca am obosit de cat am scris. Merci si sper sa-mi raspunzi si mie cat mai repede!