gg26 a scris:Sapatamana trecuta am probat niste deflectoare de aer de la Conex.Erau ok ca aspect, putin fumurii, nici mari nici mici, doar ca mi s-au parut putin cam groase in zonele unde intra intre cheder si geam.
Am montat doar la sofer , iar pe la jumatatea geamului ,cand primul contact intre geam si zona de unde incepea deflectorul avea loc,geamul incepea sa tremure incat se simtea si in portiera.
Respectivul mi-a spus ca in timp se mai aseaza si n-o sa fie nici un fel de problema,insa mi-a fost teama sa nu stric geamurile si am refuzat sa le mai cumpar.
Asa e la toate?Stiti unde as putea gasi ceva mai bun ,sa se potriveasca mai bine ?
Multumesc
Salutare!
Au venit deflectoarele de aer, sunt bune si pe fata si pe spate, nu ridica nici un fel de problema (la contactul dintre geam si deflector, motorasul geamurilor se aude ca merge un pic mai greu...dar nici vorba de tremurat sau zgomote).
Arata foarte bine, sunt utile pe ploaie in schimb nu am apucat sa le probez la viteza (mi s-a dus alternatorul si azi sau maine imi vine unul nou....).
Revin cu poze daca mai esti interesat.
Dar daca vrei, au identice (adica heko - polonia, fumurii) cu ale mele la magazinul din Oradea (unde sunt mai ieftine decat la mine
), dai comanda si ajung la tine in cateva zile. La mine ajungeau la 200Ron toate patru cu transport inclus si la ei mi se pare ca 130Ron toate patru dar fara transport. Oricum iesi mai ieftin cu cativa lei.
Sarbatori fericite tuturor