zara- Mesaje scrise: 81
- Masina: Tigra 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Sep 2008
- Mesaj Privat
alex4u, aceleasi conditii ti le ofera si cei care ti-am spus eu. in pretul de 420 euro iti intra absolut tot (materiale, vopsit,uscat, montat accesorii, apretat:) ce vrei tu) iar cand va fi gata o poti pune linistit pe langa o masina noua si nu vei vedea diferenta. 1000 sau 1200 sunt niste preturi mai mult decat aberante si trebuie sa fi mare fraier sa accepti asa ceva.
gsi_master- Suspendat
- 377 mesaje
- din 24 Jun 2005
- Omega 2001 z22xe
- Iasi
gsi_master- Mesaje scrise: 377
- Masina: Omega 2001 z22xe
- Cont inregistrat: 24 Jun 2005
- Mesaj Privat
@ alex stiu ca gasesti si eu m-am intepat odata cu ei mi-au luat 300 Ron de suflat o capota si doua aripi ,dupa ce am muncit ca boul sa le pregatesc eu ,asta e pretul eu nu i-am zis sa se duca la ei sunt multi vopsitori in Iasi , pretul de 500 era la vopseaua pe baza de diluant acu se foloseste numai vopsea pe baza de apa si e alt pret alte cheltuieli .
- brunettu_z
- **
- 100 mesaje
- din 13 Jan 2008
- Vectra 2000 X25XE
- Iasi
brunettu_z
- Mesaje scrise: 100
- Masina: Vectra 2000 X25XE
- Cont inregistrat: 13 Jan 2008
- Mesaj Privat
zara- Mesaje scrise: 81
- Masina: Tigra 1996
- Cont inregistrat: 17 Sep 2008
- Mesaj Privat
gsi_master- Suspendat
- 377 mesaje
- din 24 Jun 2005
- Omega 2001 z22xe
- Iasi
gsi_master- Mesaje scrise: 377
- Masina: Omega 2001 z22xe
- Cont inregistrat: 24 Jun 2005
- Mesaj Privat
@zara prietene eu am oferit niste preturi de la un service eu nu ma ocup cu asa ceva ,nu am service, nu am obligat pe nimeni !
@brunetu de sa luat lacul nu ai vopseaua originala pe masina !crede-ma ca am scos la folie si am pus de vad lamaie in fata ochilor ,decat sa faci o lacuire care oricum implica matuirea totala a masini iti recomand un vopsit total,cu lacuirea mergea mergea la un element ,asa am facut eu la capota ca imi infipsese un berbec o brisaca in varful capotei acu vreo 2 ani cand faceam taxi ,am reparat lovitura am vopsit unde am dat chit si am matuit cu smirghel de 2000 tot lacul de pe capota am lacuit toata capota si o iesit ,chiar daca am asteptata sa se usuce bine vopseaua inainte sa pun folie galbena pe ea (vreo 2 luni) ,cand m-am lasat de taxi si am scos tot colantul tot o mai sarit lac de pe capota si am vopsito iar .
@brunetu de sa luat lacul nu ai vopseaua originala pe masina !crede-ma ca am scos la folie si am pus de vad lamaie in fata ochilor ,decat sa faci o lacuire care oricum implica matuirea totala a masini iti recomand un vopsit total,cu lacuirea mergea mergea la un element ,asa am facut eu la capota ca imi infipsese un berbec o brisaca in varful capotei acu vreo 2 ani cand faceam taxi ,am reparat lovitura am vopsit unde am dat chit si am matuit cu smirghel de 2000 tot lacul de pe capota am lacuit toata capota si o iesit ,chiar daca am asteptata sa se usuce bine vopseaua inainte sa pun folie galbena pe ea (vreo 2 luni) ,cand m-am lasat de taxi si am scos tot colantul tot o mai sarit lac de pe capota si am vopsito iar .
- brunettu_z
- **
- 100 mesaje
- din 13 Jan 2008
- Vectra 2000 X25XE
- Iasi
brunettu_z
- Mesaje scrise: 100
- Masina: Vectra 2000 X25XE
- Cont inregistrat: 13 Jan 2008
- Mesaj Privat
blondu00
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Tigra 1995
- Cont inregistrat: 09 Nov 2008
- Mesaj Privat
durby
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Jan 2009
- Mesaj Privat
gsi_master a scris:incearca la pasajul dintre frumoasa si nicolina e acolo un service si fac destul de bine si era cam 500 euro cu vopseaua lor metalizata un sedan pentru o tigra poate e mai ieftin !
Salut !
Zi-mi te rog unde e exact vopsitoria aia, Frumoasa-Nicolina?
Pasajul care trece pe sub calea ferata, sau podul care duce catre Siraj?
- alin_afronie
- **
- 111 mesaje
- din 02 Nov 2008
- Astra 2016 1400cm
- Dambovita
alin_afronie
- Mesaje scrise: 111
- Masina: Astra 2016 1400cm
- Cont inregistrat: 02 Nov 2008
- Mesaj Privat