Am cumparat ieri glicerina boraxata si am uns toate chederele hardtop-ului . Mare smecherie nu se simte , insa in mod sigur aveau nevoie de asemenea tratament pt ca acum stralucesc si au o culoare neagra asa cum au venit din fabrica !
Ma uitam la diferente intre tara noastra si civilizata Germanie : cand am fost la un dealer Opel care are un contract comercial cu un prieten de al meu , asta i-a zis sa se uite putin la tt .... sa-i faca o revizie la hard top : curatat , uns , verificat .
Astia de la Opel au zis ca la ei se fac revizii cel putin de doua ori pe an si vreau sa va spun ca au luat-o , au tinut-o semidecapotata , au curatat tot praful , au uns angrenajele cu vaselina , chedere , motorase ...absolut tot . Pretul : MOKA ca asa se face in garantie ! Prietenul asta al meu era si el cu un Opel la a doua revizie si a zis ca tot daca e acolo s-o faca . Stiti cat l-a costat la 1.9CDTi Movano a doua revizie ? 80 de euro piese si manopera !
Cam asa se procedeaza la civilizati !
Offtopic : Ma duc ieri la farmacie si cer niste glicerina ( n-am zis boraxata ! ) . Aia s-a uitat la mine si m-a intrebat ce vreau sa fac cu ea si daca am reteta ( ziceai ca fac vreo bomba ) . I-am raspuns ca am nevoie de ea ca sa lubrifiez ceva
... A facut aia o fata
, ca in urmatoarea secunda am zis la masina doamna am niste chedere pe care le ung ... S-a linistit si mi-a vandut boraxata , dar tot nu cred ca m-a crezut