- Marius T.
- 614 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 614
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
- dartagnan
- OP
- 370 mesaje
- din 07 Oct 2005
- Vectra 2001 y20dth
- Galati
dartagnan
- Mesaje scrise: 370
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 07 Oct 2005
- Mesaj Privat
gandestete ca motorina mai gasesti si pe la tir-uri cu 25-30 mii lei, tot euro4, deci clar un avantaj
f buna decizia,
Jantele le aveam doar ca aveam cauciucuri de vara pe ele si abia acum le-am pus...si cele de iarna sunt tot pe jante de 16 . Cat despre motorina de la tiruri eu stau linistit. Am pus motorina numai de la pompa si tot am avut probleme cu pompa de injectie asa ca nu recomand.
Schimbul vroiam sa-l fac deoarece merg mai mult prin oras si din cate am inteles de la mai multa lume regimul asta de mers ar dauna motoarelor Diesel (nu stiu daca e asa). Cat despre probleme cu masina acum nu mai am si nu tineam neaparat sa fac o schimbare mai ales dupa ce m-am atasat de ea foarte mult.
Si eu am avut o perioada in care am vrut sa schimb masina cu alta vectra care avea interiorul ca al tau. Dar am renuntat la idee tot din cauza punctului ala 5
Daca ziceai acum cateva zile cine stie . Acum sunt hotarat...o tin.
Multumesc Marius...stii tu...intrasem intr-o stare depresiva dupa ce am avut problemele alea...ba turbina ba nu-i turbina, ba EGR-ul ba nu-i EGR-ul, pompa de injectie. Ma bucur ca am reusit sa o depasesc si am luat decizia asta. Ne vedem la Durau si mai discutam pe chestia asta
- adriannorway
- *
- 1 mesaje
- din 16 Jan 2016
- Vectra 2001
- Alta tara
adriannorway
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 16 Jan 2016
- Mesaj Privat