Sa facem asociere ... in SUA comercealizarea de arme e la liber ... se impusca intre ei ca in vestul salbatic ... in romania nu ... cati mor in romania impuscati ? raportat la SUA procentul e f f mic (infim)... de ce ? pt ca nu se comercelizeaza arme la liber ...(asa e si cu masinile) pana la urma totul se reduce la "daca ai cu ce" ... nu cred ca o sa vad vreodata o dacie 1300 cu 250 la h si sa mai zica proprietarul ca e si limitat ca mergea cu mai mult ... Cum e cu medicamentele la scara mondiala ! Se descopera ca un medicament ce contine substanta X produce nu stiu ce oamenilor ,se considera ca nu e bun si se scoate de pe piata ... Cu fumatul cum e ! se interzice din ce in ce mai mult (o sa se fumeze in punga pana la urma) La masini credeti ca nu se poate ? Se poate ,dar nu se vrea , interesele sunt mult prea mari .
Concluzia este ca , vem sa se circule legal dar cumparam "rachetele" producatorilor ...
Ce am scris aici era sa-i zic domului care a deschis topicul ca vina pt viteza nu apartine 100% celui care o calca ... si celui care o produce (cam cum e si cu drogurile ) nu e cautat de politie doar cel care le consuma (cel ce o calca ) si cel ce le poduce si cel ce le distribuie . Nu am zis nimic ca eu personal as avea ceva impotriva vitezei, dar daca toata lumea se agita pt excesul de viteza solutia nu e amenda ci reducera puterii masinilor (asta am vrut sa zic ) ca lumea sare si spune ca amenda e prea mica pt exces de viteza (pai sa vedem care e cauza vitezei )... dar pe parcursul disutiei au intervenit personaje care au incercat sa duca discutia in alta parte de ex .(in romania nu sunt drumuri pe unde poti sa mergi cu 200 ) ceea ce e incorect ,daca nu am avea drumuri atunci nu ar exista acest topic ,cei prinsi de radar pe unde circulau ? daca unii au curaj sa mearga cu 200 doar pe autobahn asta e alta poveste sau ca noi "romanii nu am fi auzit de locuri unde se circula cu 200" ceea ce iara e incorect ... si discutia a deviat de la subiect ...