Joi 23 Jan, 2025 9:50 pm
Ufff aceasi problema o am și eu P0105 codu vieții, Azi nu știu dar e posibil sa fi dat de un mecanicos mai deștept, al luat-o băbește testat mașină cu tester de duzina , testat după cu opcom eu înainte sa ajung la el am curățat senzor map, debitmetru ,egr, galerie de admisie , eu am un avantaj în momentul în care am cumpărat-o am primit și-o grămadă de piese pt ea ,senzori.......... testați, am pus pe ia senzor map,debitmetru, egr noi, mecanicosu ia verificat și el și se pare ca problema e pe parte electrica ele sunt perfect funcționale și cele vechi și cele noi puse doar ca pe opcom lui ii apar după ce șterge eroarea ,atâta timp cit este eroarea nu mai vede nimic ca și cum nu sunt piesele pe mașină el sugerează o verificare ecu după părerea lui e crăpat ecu . Ce nu am înțeles. Eu i am sugerat eu a fost sa cumpăr unul din dezmembrări testat cu garanție și nu a fost de acord ,acum stau și ma mai gândesc și la o alta treaba în timpul testelor care le a făcut a scos o mufă mare din spatele motorului pe lingă filtru de motorină în momentul în care a cuplato înapoi sau stins toate erorile din bord care au reapărut doar în momentul în care sa mișcat masina de pe loc părerea mea e ca posibil sa fie din acea mufa acum o sa vad ce face poate îi dă de cap