Sincer vorbind,nu ma intereseaza daca masina este proiectata in 97 sau acum 3ore,atata timp cat imi place,iar referitor la aceasta comparatie,am un prieten care si-a luat Renault Megane Bicorp din Franta 1.5DCI.Motorul,nu mi se pare mai sprinten,dar poate nu mi-am dat eu seama,daca este mai puternic decat un 1.7,fiindca eu am 2.0
,iar interiorul nu ma surprinde,mi se pare,cam aiurea,ceasurile de bord,parca ar fi de la masini de jucarie,ca sa nu mai zic atatea afisaje inutile(daca se duce unul singur,sau mai multe,stau sa le caut pe toate separat?).Referitor la durabilitate,nu mai tin minte exact,dar unele parti,ale carosabilului parca erau acoperite de plastic ca la trabant,cei de la Renault sustin,ca e astfel proiectata,ca in caz de rasturnare,sa poti da din maini si din picioare in plafon,ca sa-l poti ,,penetra,,(nu gasesc alta metoda de a ma exprima sa zicem ,,rupe,,?
.Nu stiu sincer ce sa zic despre aceasta masina,dar eu nu as cumpara in acest moment un Renault.Sper ca nu am scris minciuni,dar eu am avut timp sa o analizez atent.Varianta Break e mai frumoasa decat Sedane,dar as avea alte variante din care sa aleg,o Corolla(analizand ofertele de la SIAB,care le-am luat,o Corolla costa aproximativ 14.700Euro,varianta cea mai ,,cheala,,),sau de ce nu o Toyota Auris(analizand --bla bla-- aproximativ 14.700E
),Corsa e o varianta demna de luat in calcul(si ce daca e mica?bine ca e voinica!),dar Polo nu prea(masina asta chiar ca e cam mica si ,,less popular than a Corsa!,,)
Parerea mea!Pam-pam...