- AIin
- 554 mesaje
- din 04 Mar 2012
- Astra 2003 z16se
- Dolj
AIin
- Mesaje scrise: 554
- Masina: Astra 2003 z16se
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Mar 2012
- Mesaj Privat
- jE
- 8,407 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,407
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
bh-ule, sigur e aifon, samsungu' nu e CHIAR atat de scump. Grija ca daca intra fata la liceu, te vad cum meri la dirigu' cu sapca'n mana sa o lase corijenta...
Cum naiba sa ii iei unui copchil telefon care costa cat 5 salarii minime pe economie? Esti nebun? Invat-o rau... Ia-i un telefon cu butoane, si daca vrea upgrade la de ala cu televizor... sa puna mana sa munceste nitel...
raul, termina cu prostiile cu salteaua. Mai bine te faci ca ai uitat ca e craciunul, scapi mai ieftin.
Ca sa iti treaca cu vederea o magarie de genul asta, ar trebui sa fi FOARTE bun la pat. Si cumva ma indoiesc ca esti amantul minune, darul dat de Dumnezeu femeilor pe pamant si alte alea...
- kinderasu
- 1,591 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Mesaje scrise: 1,591
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
Cam stiu eu ce are in baie(ma rog sper sa stiu) daca greseac fondul de ten si iau prea deschis sau prea inchis? Doar chiar de iau la fel tot nu e bun, gasesc ele un motiv. Si asa va fi mereu!
Partea mai frumoasa e impacarea.
Ps chiar legat de @bh mergeam la sc dupa fratemiu ca eram prin zona. Imi era rusine aa scot minigalaxy 1 din buzunar pe langa copii aia de clasa 4 5 ... La o clasa cred ca se aduna peste 20 copii cu telefoane atunci care mai de are s3,4 htc si altele si toate luate. aa chiar si tablete ... Si la note nu mai spun .. 2 in teze garla .. Eu Einstein luam de la 6 in sus
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
13nicu- Mesaje scrise: 1,487
- Masina: Astra 2002 hatch y17dt
- Cont inregistrat: 17 Dec 2012
- Mesaj Privat
Faza cu ,,fiecare la casa lui,, am mai experimentat-o si eu ....decat sa o strang de gat , mai bine asa ! Mereu spun ca ,,femeile au talentul nativ de a scoate tot ce-i mai rau si din cel mai bland barbat,,.
La inceput ma ofticam rau ...... reveneam a 2/3-a zi spasit, cu capul intre buci, si cu voce soptita si gatuita murmuram ceva legat de regrete. Intre timp m-am curvit si nu mai dau nici un semn de viata si dupa 2 zile e la mine la usa. In ultima perioada ne-am mai linsistit ca deja anticipam ce va urma si pacat de minutele incluse si deranj. Eventual nu vorbim o zi , nu mai mult , ca nu rezist io !
Nu stiu daca mai e de actualitate faza cu salteaua ..... eu zic ca merge orice , chiar si salteaua .... pentru ele e important sa faci dovada ca te-a preocupat si ca te-ai agitat cu ceva ce are legatura cu ea ( casa, persoana ei, bucataria , orice).
@Je - ...ce sa spun ca fiica-mea de la cei 14 ani de acum , mi-a adus deja la cunostinta ce masina vrea la 18 cind isi ia carnetul. Golf 7. M-am dus la baie si m-am uitat la mine cu mila dupa care i-am spus ....,,las' fata tatii ca va fi foarte bun si un Logan SH. Daca va fi si ala !
- corsablue
- 2,915 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,915
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Ce faci cind iti vine acasa fetitza si-ti spune ca intelege ca nu este de unde si ca nici nu se justifica DAR , (si-mi repeta.... DAR )- toata clasa are nu stiu ce ? Si copil fiind ea nu mai vede altceva decat lucrul ala ? Si-ti umple capu' toata ziua cu prostia aia oricat te-ai stradui tu ca parinte sa-i explici varianta economica a bugetului , mai ales in plina iarna cind vorbim de intretinere si sarbatori.
Sigur, ar fi simplu sa i-o tai din scurt si sa fac pe parintele rigid si prostalau dar trebuie sa inteleg si eu ca vremurile s-au schimbat. Si pe bune , fetitza chiar merita si asta nu pe considerentul ca e fata lui tata, ci chiar invata si e ascultatoare.
Evident, jmecheria cu telefonul ala va tine 2 saptamanai probabil dupa care va realiza ( la faza asta sau la urmatoarele) diferentele intre necesitati si ,,trend,,.
In alta ordine de idei , e absurd sa tin 2 masini la casa din care niciuna nu produce nimic si nici n-avem drumuri spectaculoase de facut ( serviciul meu e la 1 km de casa) , sa fac tuning-uri si alte mofturi de ,,baiat mare,, si la fata sa i-o tai din scurt ca ,,nu se poate,, Sint care procedeaza asa , treaba lor, si apoi cind le fuge odrasla de acasa se intreaba unde au gresit. Si nu neaparat ca au gresit ca nu si-au umplut pruncii cu tot felul de prostii costisitoare , ci pentru faptul ca n-au reusit sa depaseasca o anumita bariera pentru a putea INTELEGE ce framantari, ganduri si ,,probleme,, are copilul lor.
Evident, ca nici fiica-mea nu va scapa usor din obtinera telefonului aluia ..... dar toate la timpul lor. Voi face un efort si am sa i-l cumpar dar odata cu el va primi si o lectie de viata ..... faptul ca e o diferenta intre necesitate si impuls.
PS - legat de ,,golfane,, ... ti-as sugera Corsa sa citesti cu atentie postarea , nu pe diagonala. Si as mai face citeva adaugiri:
- sint multe necunoscute si variabile in cei 4-5 ani cit ar mai fi pana si-ar lua fiica-mea carnet deci orice discutie serioasa e scoasa din calcul.
- orice copil sau tinerel viseaza cai verzi pe pereti
- la o adica nu as fi atat de imbecil sa-i pun sub fund copilului incepator in ale sofatului, un bolid cu care sa ucida oameni sau sa se ucida pe ea.
- si de altfel eu incerc acum sa fac adaugiri la lipsa minimului tau efort de a citi postarea cu atentie unde am expus ca fapt divers visele unei copile- nu-mi permit un Golf 7 nici ca achizitie si nici ca intretinere si probabil va fi la fel si peste 4 ani.
Plus mentiunea ca personal nu-mi plac Golf-urile si m-am orientat spre Opel.
Ultima modificare făcută de 13nicu la Mar 24 Dec, 2013 10:31 am
- ahappyuser
- 6,767 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,767
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat
Cam stiu eu ce are in baie(ma rog sper sa stiu) daca greseac fondul de ten si iau prea deschis sau prea inchis? Doar chiar de iau la fel tot nu e bun, gasesc ele un motiv. Si asa va fi mereu!
Partea mai frumoasa e impacarea.[...]
Cred ca ai vrut sa spui ca partea mai frumoasa e szex-ul de impacare ? ca asta DA, e partea frumoasa. Cu atât ramâi daca ea e Sefu' in casa. 😊 Chestia asta cu fiecare la casa lui, hmmm...am trecut si eu prin asa ceva, am dus-o inapoi la tata socru' iar apoi m-am luptat cateva luni sa o aduc inapoi... am ajuns si pe la psiholog si ACOLO am aflat reteta fericirii in cuplu:
'Zii ca ele. Lasa impresia ca ele conduc, dar ai grija ca deciziile importante întotdeauna sa le iei tu'. He he... ca si fapt divers, psihologul era o femeie de 50ani, deci trageti voi concluzia. Aaaa...DA si intotdeauna sa impart eu banii si sa o fac corect, iar eu de-atunci respect ambele sfaturi primite si totul merge perfect.
Cu cadourile... eu am luat ceva de care ne bucuram amândoi, iar cu fiica-mea n-am scapat de gadget-uri, am luat o tableta Nexus la Vinerea neagra de pe eMag, ca copiii astia de clasele I-IV discuta in clasa si majoritatea viseaza la o tableta. Azi-noapte nu putea dormi de emotie, ca oare cum arata tableta lu' Moshu', e asa cum si-a dorit ea, cu incarcator si husa, e mini si neagra, si ... ?
In ceea ce priveste salteaua-cadou a colegului, cea care este in discutie, mai in gluma/mai in serios eu unul cred ca merge la pachet cu un iepuras bunny. 😊. Te ajuta el daca nu stii sa marchezi din orice pozitie.
- corsablue
- 2,915 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,915
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
Stiu ca am ofensat odata in plus, dar am atacat un principiu NU o persoana nadajduiesc sa fiu iertat!
- deleted-18977
- 2,339 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaje scrise: 2,339
- Cont inregistrat: 28 Mai 2008
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Sa ai parte @Corsa cand va fi vremea de prunci multi, multi, multi ! Si toti sa vrea ,,aifoane,, ! 😃
Si evident ,,Sarbatori Fericite !,,
@Vik ..... nu ma omori si tu ......... ! 😶
On-topic - eu zic sa revenim la ....saltelele noastre. In final n-am inteles, a cumparat @Raul salteaua ?
- florinianc
- 1,593 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,593
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
nelutzul40- Suspendat
- 1,014 mesaje
- din 24 Feb 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Ialomita
nelutzul40- Mesaje scrise: 1,014
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 24 Feb 2008
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
nelutzul40- Suspendat
- 1,014 mesaje
- din 24 Feb 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Ialomita
nelutzul40- Mesaje scrise: 1,014
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 24 Feb 2008
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Adevarul e ca pana n-am fost in situatia sa cumpar , habar n-aveam ca exista atatea modele, dimensiuni si preturi la ele. .... si cu fata de vara si de iarna ....si contra acarienilor ... si cu sau fara memorie ..... si cu 2 bilioane de straturi sau doar cu 1 milion de straturi ...si cu arcuri , cu corzi, cu spuma, cu ..., cu .... , cu .....
In final cumparata , alta belea .....ca avem masina care va asigura transportul insa doar peste 2 zile ,, ca sa se umple masina ca e mare ,,. Am sunat dupa un vecin si a venit cu Astra lui ( mi-am adus aminte ca are bari ornamentale deasupra ) si hai cu salteaua acasa cu 30hm/h sa nu o ia vantul. Urcatul la 4 a fost o distractie separata .
- ahappyuser
- 6,767 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,767
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Inainte sa adorm resemnat si obosit am auzit in linistea camerei .....,,hmmmm, imi lipseste dunga aia !,, 😶
- florinianc
- 1,593 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,593
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
bh13ncu- nu e nevoie sa las nici un bilet. Am o nievasta care are grija bine de mine. Normal ca sa fie toti scapati de gatit ar trebui sa scrie pe manualul de instructiuni ceea ce ai zis tu 😃
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
- kinderasu
- 1,591 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Mesaje scrise: 1,591
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
Bine ca nu am prunc inca.
Eu m-am rezolat desi is in certuri cu dansa ma duc cand so deschide hipermarketurile sa-si cumpere ce naib vre dansa si tot suparat raman pe ea.
Anu trecut am luat eu saltea si ... Mare regret ... Mai bine dorm in masina!
@ahappyuser .. ce secs ... Ar vre dansa. Nu pupa nimic. !
@on topic colegu cu salteaua ce rezolvasi?