Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • deleted-5946

• Mesaje scrise: 1,737
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2007

• Mesaj Privat
sorindf2000 a scris:
vladf a scris:Bravo, sfaturi de la oameni mari...
Daca nu e secret, in ce domeniu lucrati?

Fac eu primul pas, programator junior.

Bravo...spor la treaba si...si adu-ti aminte in fiecare data cand primesti salariul, bani nu sunt importanti si n-aduc fericirea, pentru tine..cel putin

PS..."in ce domeniu lucram", n-are nici o relevanta aici...poate lucram in "domeniul" maturatori de strada sau...salubritate, in "limbaj academic", asta n-ar insemna ca nu putem da sfaturi si doar cei din IT, ca de exemplu... tu, au dreptul asta...Se cam vede ca esti..."junior".

Credeam ca va fi o discutie serioasa, eram curios cum argumentezi sa lase invatatul si sa mearga "in afara" la lucru...
Am scris ocupatia nu sa ma laud, ci sa existe un precedent. Intradevar, este irelevant, la fel si parerea ta exprimata in stil ghiolbanesc.

@cyber, incearca la Gameloft in Iasi pe testare.
Skip ads

• sorindf2000

• Mesaje scrise: 1,045
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Feb 2011

• Mesaj Privat
😕 ...whatever
  • dodo_13

• Mesaje scrise: 4,544
  • Masina: Astra 2008 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 11 Apr 2005

• Mesaj Privat
Cum ar zice americanu, exista mai multe moduri prin care se poate scoate pielea de pe o pisica. Stiu oameni cu facultate de IT care merg la slujbe pe mai nimic, stiu si oameni fara facultate care se descurca bine fara a face afaceri cu statul sau samsareala. Dar daca o faci numai ca sa nu mai stea mama pe capul tau, atunci e clar ca nu te motiveaza nica in domeniul muncii si asta se vede si la un interviu. Iar cu atitudinea de "va rog inchideti topicul" nu ai sa faci nimic in viata. Nu poti sa ai si coada sus si bani in buzunar, nu multi au norocul lui Becali.
  • cyber

• Mesaje scrise: 142
  • Masina: Astra 2000 y17dti
  • Cont inregistrat: 10 Feb 2012

• Mesaj Privat
Dodo_13 Nu stii multe aspecte despre viata si de familia mea ... te rog nu fi hater daca nu stii nimic despre mine iti multumesc :* 😉
  • dodo_13

• Mesaj Privat
Nici nu ma intereseaza familia ta. Pur si simplu sunt satul de mediocritatea asta romaneasca: toti copchiii din ziua de azi vor salarii mari, munca putina, masina de la 20 de ani si distractie in club de 1-2milioane in fiecare weekend. Nimeni nu vrea sa mai inceapa de jos, toti se vad patroni iar slujbele de 8mil din ziar nu le vrea nimeni. Stiu, o sa fiu intrebat ca ce faci cu 8mil in ziua de azi, dar eu am sa raspund cu o alta intrebare: e mai bine sa stai acasa pe banii lu mama decat sa te duci la 8mil pe luna, chiar daca 6 mil reprezinta numai transportul si mancarea la munca? Eu am inceput cu salariul minim acu 18 ani si ma duceam la munca cu mancare de acasa, un ou si o paine, ca atat imi permiteam. Si de acasa pana la munca faceam 45 de minute cu autobuzul dus si inca 45 de minute intors, nu ma duceam cu masina ca nu imi permiteam asa ceva. Si am urcat incet incet, masina nu mi-a facut-o nimeni cadou si nici casa la care platesc rate. Mama si tata nu m-au ajutat cu un leu pentru ca nu au de unde, is oameni cu venituri modeste. Sunt foarte recunoscator ca m-au tinut la scoala si la facultate, restul am facut eu cu puterile mele, fara pile si relatii.
  • kinderasu

• Mesaje scrise: 1,591
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 07 Jun 2011

• Mesaj Privat
Problema e ca nici locu ala de munca pe 8 milioane nu`l gaseste!😊 peste tot se cere experienta! de unde mama dracu daca nimeni nu angajeaza tineri!?
  • deleted-5946

• Mesaj Privat
Nu angajeaza tineri din motive obiective.
De exemplu: "a`m a gentelmen ... i make you swet !"

Culmea ca in general cei care se plang ca "faci o facultate si degeaba" sunt ori absolventi de Spiru Haret ori nu fac deloc...
  • cyber

• Mesaj Privat
Ce rautaciosi puteti fi "domnilor"
Si daca mama si tata nu te tin la scoala/facultate ce faci ?
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
@vladf. Asa cum a zis cyber + adauga faptul ca in anul licentei am dat si am picat din cauz unor traume sufletesti apoi nu am mai avut bani .. Am fost angajat si am ajuns sef de echipa la 15 oameni. Contractul cu acea firma s-a terminat. Anyway ma intretin si acu lucrez cu ziua fac ciubucuri ma descurc de bine de rau. Ce e mai rau e ca nu am ceva stabil sa stiu ca-mi pot permite sa fac multe. Acu ca mi-am mai revenit fianciar si sufleteste urmeaza sa dau la facultatea de mecatronica. Si mai tine cont ca fac planorism din 2005 si peste 50 examene. De aia imi permit sa scriu ce vreau. 😊
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
Si ca sa completez de la 12 ani am grija de mine. Masina am cumparat-o pe bani mei! imprumut in banca si etc. Este a 2-a masina!
Nu mama Nu tata. ce este adevarat nu platesc curentu apa mancarea in casa spre rusinea mea!
  • deleted-5946

• Mesaj Privat
cyber a scris:Ce rautaciosi puteti fi "domnilor"
Si daca mama si tata nu te tin la scoala/facultate ce faci ?

Lucrezi "domnule", faci un efort, mai renunti la una alta...
  • cyber

• Mesaj Privat
@vladf Nu ai inteles nimic te rog taci!
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
😊) cyber iti urez spor la gasit un loc de munca care sa iti fie drag sa mergi!
  • JohnBranch

• Mesaje scrise: 282
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 01 Oct 2009

• Mesaj Privat
kinderasu, un asemenea loc de munca, la care sa-ti fie drag sa mergi, cred ca avea doar Schumacher. Da si el s-a plictisit pana la urma 😂
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
Uite eu unu poate spre norocu meu s-ar putea sa lucrez la niste dezmembrari ..si cu drag pun mana pe inima si spun ca imi place sa desfac sa mesteresc si sa mai iau si bani 😊
  • dodo_13

• Mesaj Privat
cyber a scris:@vladf Nu ai inteles nimic te rog taci!

Te-ai trimis maica-ta la munca si tu te gemi, ce e asa greu de inteles?
  • sorindf2000

• Masina:

• Mesaj Privat
Si tu ai ajuns mare om pt ca ai mancai oua cu paine acum 18 ani si faceai 2 h/zi naveta cu autobuzul...lupul singuratic, nu tu mama, nu tu tata, nici prieteni, nici relatii sau..."pile"...tu dand piept cu viata, pe care ai dovedit-o...din aia, acum iti permiti sa judeci si sa te dai rotund, ca si celalat inversunat...sa sufere toti, ai naibi "copchiii" cum le zici tu...nici eu n-am avut, ei de ce sa aiba?...e asa colegu? Adevarul este ca "te-ai maturizat" frumos in urma experientelor personale de viata...impresionant, ca si semnatura...
  • cangri

• Mesaje scrise: 5,405
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2010

• Mesaj Privat
Lumea i-a oferit exemple unde se poate angaja si omul a pus imediat coada intre picioare.
Te duci pe ste tot si cercetezi, ca nu ai nimic de pierdut.
Diplomele nu garanteaza nimic.
La un interviu acum vreo 2 ani m-au intrebat de diplome(nu am).Si i-am intrebat daca vor diplome sau o persoana care se pricepe la ce face.Ca diplome le fac in Photoshop de le pun fata in fata cu originalul si declara originalul un fals.
Bineinteles ca m-au angajat.
Nu trebuie sa ai cine stie cate diplome.Trebuie sa sti bine ceea ce vrei sa faci si sa te duci cu tupeu.
Pe salariu de 8 mil gasesti peste tot.La supermarketuri, cazinouri si pe la firmele de curierat.
  • sorindf2000

• Masina:

• Mesaj Privat
De fapt a facut o mare greseala...a expus o problema personala, cu naivitate, intr-un loc unde lumea se pricepe la ...masini Opel...de dat timpul inapoi nu se mai poate, macar sa traga ceva invataminte din asta...cat de pregatit sau nu la scoala sau profesional este, nu era treaba nimanui atata timp cat nu aveau vreun job sa-i ofere, la fel sta si treaba cu motivele pentru care vrea sa munceasca...mama, tata, lipsa banilor...nu era cazul sa devina subiect de barfa...de altfel nici rautatile nu-si aveau locul si nici lauda unora cu performantele pe plan profesional sau personal...
  • cyber

• Mesaj Privat
dodo_13 a scris:
cyber a scris:@vladf Nu ai inteles nimic te rog taci!

Te-ai trimis maica-ta la munca si tu te gemi, ce e asa greu de inteles?

Domnul TE-AI, in doua luni muncite am castigat de 10x salariul minim pe economie nu fug de munca, nu fug de responsabilitate dar probabil "mataluta" ai uitat sa iti iei diazepanul dimineata, am postat acest lucru sa vad pana unde se ajunge cu ura si mitocania unor ceafa lata cu care trebuie sa impart aceeasi tara inchei prin a spune la revedere tuturor celor care au prins bine ciolanul si le urez succes celor care se chinuie sa il apuce!
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR