dorutzu
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Astra 2007 1.7 CDTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
Am avut Vectra A timp de 6 ani ( din 2001 pina in 2007 ) Este o masina la care ma gindesc si acum. In prezent am o Astra Full. La tinuta de drum nu se compara cu Vectra. Este o masina joasa si lata - te simti in siguranta in ea. In 6 ani am schimbat doar garnitura de chiulasa ( cost total 400 ron in care intra si ulei si antigel si manopera ) - am ars garnitura dupa citeva incursiuni la munte - mers 1 ora cu viteza 1. In 2001 am cumparat masina cu 3950 USD si am vindut aceeasi masina in 2007 cu 3400 EUR la un prieten. ( masina a fost tinuta in garaj )
Trebuie sa recunosc simteam nevoia unui AC. Daca esti sensibil ia o Laguna cu AC. Daca vrei o masina de care sa nu te doara capu si care sa nu iti dea dureri de cap incearca o Vectra. Inainte de a te hotari incearca sa conduci ambele tipuri de masini. Masina cea mai buna este cea care iti place.
P.S - nu stiu cit de greu ai facut rost de bani. Sa zicem ca peste 3 sau 4 ani vrei sa o vinzi. Cu Renault te vei chinui te asigur - adica nu are valoare de revinzare.
Trebuie sa recunosc simteam nevoia unui AC. Daca esti sensibil ia o Laguna cu AC. Daca vrei o masina de care sa nu te doara capu si care sa nu iti dea dureri de cap incearca o Vectra. Inainte de a te hotari incearca sa conduci ambele tipuri de masini. Masina cea mai buna este cea care iti place.
P.S - nu stiu cit de greu ai facut rost de bani. Sa zicem ca peste 3 sau 4 ani vrei sa o vinzi. Cu Renault te vei chinui te asigur - adica nu are valoare de revinzare.
- capatina danut
- **
- 71 mesaje
- din 13 Mai 2010
- Vectra 1991 20ne
- Buzau
capatina danut
- Mesaje scrise: 71
- Masina: Vectra 1991 20ne
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Mai 2010
- Mesaj Privat