Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Agila
  3. Agila A
  • Sergiumacho

• Mesaje scrise: 9
  • Masina: Agila 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2017

• Mesaj Privat
Pe instrumente bord (cu turometru)am dat 130 lei in stare foarte buna ,nu am opcom ,nu stiu la cine sa ma duc,cred ca la un electrician auto
A vrut cineva sa imi dea toata masina la 600 lei, ce a mai ramas din ea insa nu mai vreau agila ,am bagat 4000 euro in 4 ani in ea(1000 euro doar sitemul audio ca e de conpetiti)
  • Aditza58

• Mesaje scrise: 16
  • Masina: Agila 2002
  • Cont inregistrat: 11 Mar 2011

• Mesaj Privat
Am pățit o zilele trecute, s-a înțepenit acul indicator al benzinei jos (cu toate că făcusem plinul), după mai multe deplasări cu oprire am observat că își revenise, apoi în w zile a rămas la 1/2 (jumătatea cursei) , indiferent dacă este sau nu contactul!?
Ce s-ar putut întâmpla, contact imperfect?!?!
  • dancuciureanu

• Mesaje scrise: 16,464
  • Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
  • Cont inregistrat: 26 Jun 2006

• Mesaj Privat
Se poate înțepeni plutitorul, poate fi ușor de diagnosticat. Cu un teste mai bunișor vezi ce spune IPC adică instrumentele ce primesc, x litri, ce vezi tu pe ac. Poți simula să arate IPC pe ac cantitatea de X litri, chiar indica acul la fel...
La Agila dacă de ea vorbim este de muncă, trebuie sa dai jos rezervorul și toate sunt ruginite, se rup efectiv, șuruburi, piulițe, mufele pline de glod trebuie curățate altfel rupi, coliere dezastru.
Se poate face totul perfect, cu îndepărtat rugină, schimbat ce trebuie, piulițe nituibile...dar cine face treabă bună? Poate tu că în service mai uită!
Vezi și alimentarea , ceva aia dintre bușon umplere și rezervor, una groasă și una subțire, fără protectia de plastic este ciur cu toată vopseaua aia foarte groasă.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Agila
  3. Agila A

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR