mattydr67 a scris:dupa ebay nu ai cum sa faci proba "e riscant" dar mai ieftin, de pe okazii e mai scump dar daca vanzatorul e din acelasi oras poti sa o probezi.
clonele sunt la ghici ori merg ori nu merg.
cum ti-am spus mie imi place riscul, am cumparat una din china si merge beton.
acum am cumparat ( tot china) un carbrain c168 tot cu ochii inchisi si merge beton, pacat ca pentru opel nu e dezvoltat.
bafta multa
Nici atunci nu e sigur. Eu am cumparat una de pe okazii.ro, bineintele am mers cu masina si cu laptopul sa fac proba, vanzatorul garanta functionarea 100%. Am instalat programul am cuplat interfata la masina ( astra h 2006 - merge pe protocol CAN ). a functionat perfect, fericit am cumparat-o . Cand am vrut sa ajut un prieten cu astra G , teapa, pe protocolul respectiv ( KWP-2000 parca ) nu mergea. Dupa cautari pe net, am gasit pe forum un post unde nemernicul ce mi-a vandut interfata se plangea ca nu-i merge pe masina lui astra G si vrea sa o vanda. Atunci am inteles de ce m-a intrebat initial ce tip de opel am. era deja prea tarziu, i-am acordat deja si calificativul . Deci atentie verificati sa mearga pe ambele protocoale, CAN si KWP.