Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Un mcv mai inalt si mai rotunjit in fata 😂
Daca mi-ar trebui sa folosesc o masina la arat sau discuit probabil as alege dusterul asta (si numele e potrivit 😂)
Inca nu-mi trebuie asa ca raman la Opel 😂
ExpressVectra a scris:Daca ar fi sa dau opelu din 92 pe duster as face asta cu ochii inchisi dar sa am banii in mana si sa am de ales intre opel si duster aleg opel. 😊 😃
a...., deci ,daca ai avea `malaiu` ti-ai lua-o imediat , hai? :
ExpressVectra a scris:Daca ar fi sa dau opelu din 92 pe duster as face asta cu ochii inchisi dar sa am banii in mana si sa am de ales intre opel si duster aleg opel. 😊 😃
Victor mai citeste odata deci daca as avea bani in mana as lua OPEL
Victor mai citeste odata deci daca as avea bani in mana as lua OPEL
am citit : daca ar fi sa dau opelul meu din 92 pe doasterr ai face-o cu ochii inchisi , dar sa ai banii in mana.
De la ultimele alegeri s-a invatat lumea cu voturi la misto 😊) . Puteai sa compari Antara cu Duster, nu masina care o ai. Eu nu pot sa compar o vectra b cu Duster. Poate doar la numarul de prezoane si culoare.
Singura comparatie care poate fi facuta este antara vs duster iar optiunea va fi in functie de buget. In nici un caz nu vad un posesor de antara care sa o schimbe cu un duster. Pentru cei care nu-si permit un 4x4 adevarat, solutia poate fi duster. In varianta 4x2 nu stiu daca va prezenta interes pentru cineva.
trebuia comparate : ANTARA cu droasteru` asta.
si sa nu inducm ideea , de-a ne da opelurile noastre pe discuitoarea aia urata.
urate poze ,urata masina,urat design,
huooooooo.....discuitoarea.....,.
Nu mi-as cumpara niciodata un duster dintr-un motiv foarte simplu: de banii aia imi cumpar un 4x4 adevarat, la mana a doua ce-i drept, dar nu ma afecteaza prea tare. Tot asta e si motivul pt care nu mi-as lua nici Logan sau Sandero.
In schimb nu pot sa spun ca nu ma bucur ca au lansat si acest model si ca vor creste si mai mult cota de export deoarece sunt acum reprezentati si pe acest segment de piata. Deci eu ii felicit sincer pe cei de la Dacia!
PS: in legatura cu aspectul si alte detalii de genul asta, cred ca e evident ca nu vor sa aiba modele care sa concureze cu Renault-urile din aceleasi clase, deci si design-ul s-a conformat cu aceste cerinte 😉
Sunteti toti subiectivi...dar nu va pot condamna pt asta. Ca sa animam discutia un pic...in vremuri de criza...te uiti mai putin la forma caroseriei si modelul farurilor si mai mult la pret si costuri intretinere. Oare de ce Loganul a facut ravagii in tara de bastina a masinutelor noastre? Sunt curios la anul ce o sa se intample.
In alta ordine de idei, acum o luna am participat la o promotie..aia cu kiss logan si kiss sandero. Daca as fi castigat un sandero....fara nici o suparare, as fi renuntat la corsa.
Kiss-es 😃
PS: Am votat raman cu Opel...la astra nu as fi renuntat.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.