Dum 14 Jun, 2009 8:33 pm
Aceasta instalatie este pentru purificarea apei. Apa de la reteaua Apa Nova (de la chiuveta), trece prin 4 filtre, dupa aceea printr-un filtru cu membrana osmoza, habar nu am ce inseamna asta, in care se "pierde" dupa cele 4 filtre 60% din apa, care pleaca in canalizare. Restul de 40% trece printr-un filtru, de fapt o lampa cu ultraviolete si apoi prin pompa la robinet/vas de colectare. Problema mea este ca la robinet vine apa filtrata (cei 40%), dar nu intra si in vasul de acumulare, care ar putea stoca aprox 5 litri, suficient pentru un consum casnic. Pana la urma voi schimba vasul de acumulare, sau firma de unde l-am cumparat (Constanta) va avea bunavointa sa-l repare/regleze.
PS: Tin mult la acest sistem pentru ca apa purificata am verificat-o la o institutie competenta (eu in Bucuresti am fost aproape de Foisourl de Foc), sistemul nu costa deosebit de mult (250 EUR), filtrele se schimba la 1/2 an sau la 5.000 litrii si costa cam 130 Ron, dar primordiala este comoditatea, nu car bidoane in casa.
Multumesc mult.