Am deschis aceasta discutie cu speranta ca,din cei de pe forum se vor gasi sa ma ajute si pe mine..ca ma chinui de ceva vreme cu montarea geamurilor electrice pe Corsa C .Precizez ca e in 3 usi..din 2002 cea din semnatura,dupa ce am cautat un donator compatibil ca sa zic asa...am gasit pe forum la un coleg din Arges fete cu butoane,cablul din usi,un pumn de relee,si cele 2 macarale...colegul mi-a spus ca e relativ simplu..ca am si eu trase firele..numa cat conectez ,asa ar fi trebuit...dar nu e..😢.La recomandarea domului Dan Cuciureanu,caruia ii multumesc pentru suportul oferit mereu mie si colegilor,am cautat si downloadat de pe net TIS 2000, versiunea 99.Acolo culmea..nu imi arata nici un releu ptr geamurile electrice si nici cum trebuiec ele mufate..adica din usa..cum iese mufa aia rotunda cu multi pini..si pana la sigurantele de langa motor..😢.Daca voi reusi instalarea poate va fi un nou tutorial ptr altii incapatanati ca mine care vor dori pe corsa lor geamuri electrice.
Atasez poze cu ce am gasit ...si poate ma lamureste si pe mine cineva mai bine..cu schema electrica..

In ultima poza nu stiu ce e A15 - Body Control Module....