azeez
- Mesaje scrise: 20
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Dec 2007
- Mesaj Privat
Salutare tuturor!
Recent am cumparat un Corsa C 1.0 dar din pacate m-am bucurat de el numai 3 saptamani; am facut un accident cu ea si am avariat-o frontal si s-au deschis airbagurile (cu tot ce implica: volan, plansa bord, parbriz crapat, centuri etc). In plus, am lovit bara fata, s-a indoit bara de torsiune si se pare ca am spart si radiatoarele de racire si de a/c.
Nu stiu unde sa merg sa o repar, la reprezentanta ma va costa mai mult decat am dat pe ea (nu facusem casco si am lovit o duba din spate, deci se considera vina mea).
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii despre un mecanic, un tinichigiu si centru dezmembrari sau orice alte sfaturi care va vin in minte.
Revin in cateva zile cu poze si cu necesarul exact de piese.
Va multumesc.
Recent am cumparat un Corsa C 1.0 dar din pacate m-am bucurat de el numai 3 saptamani; am facut un accident cu ea si am avariat-o frontal si s-au deschis airbagurile (cu tot ce implica: volan, plansa bord, parbriz crapat, centuri etc). In plus, am lovit bara fata, s-a indoit bara de torsiune si se pare ca am spart si radiatoarele de racire si de a/c.
Nu stiu unde sa merg sa o repar, la reprezentanta ma va costa mai mult decat am dat pe ea (nu facusem casco si am lovit o duba din spate, deci se considera vina mea).
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii despre un mecanic, un tinichigiu si centru dezmembrari sau orice alte sfaturi care va vin in minte.
Revin in cateva zile cu poze si cu necesarul exact de piese.
Va multumesc.
- iuliusdobre
- **
- 67 mesaje
- din 28 Nov 2006
- Vectra 1997 X 20DTL
- Spania
iuliusdobre
- Mesaje scrise: 67
- Masina: Vectra 1997 X 20DTL
- Cont inregistrat: 28 Nov 2006
- Mesaj Privat
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat!
Cu toate ca piesele nu sunt scumpe, cred ca trebuie sa bagi mana adanc in buzunar pentru ca sunt destul de multe.
Tot ce pot sa-ti spun este ca eu am dat pe radiatorul de racire 220 RON. Cel de aer este destul de scump, cred ca in jur de 900 RON. O capota este in jur de 300 RON.
Toate aceste piese nu le-am luat de la reprezentanta. Deasemenea, pentru reparatie, recomand sa nu mergi la reprezentanta (preturi mari si calitate jalnica)
Bafta!
Cu toate ca piesele nu sunt scumpe, cred ca trebuie sa bagi mana adanc in buzunar pentru ca sunt destul de multe.
Tot ce pot sa-ti spun este ca eu am dat pe radiatorul de racire 220 RON. Cel de aer este destul de scump, cred ca in jur de 900 RON. O capota este in jur de 300 RON.
Toate aceste piese nu le-am luat de la reprezentanta. Deasemenea, pentru reparatie, recomand sa nu mergi la reprezentanta (preturi mari si calitate jalnica)
Bafta!
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
- departe
- 786 mesaje
- din 23 Dec 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Galati
departe
- Mesaje scrise: 786
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 23 Dec 2007
- Mesaj Privat
cipybass
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 1996
- Cont inregistrat: 08 Dec 2008
- Mesaj Privat
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
departe a scris:frate,daca erai in Tecuci te ajutam cu placere!am prieteni care fac treaba buna si ieftina!mi-am vopsit bara fata si spate,cu 1 mil,plus atentii..si nu vopsit la pensula in garaju lu nea nelu,baietii au ateliurul la dispozitie dupa program..ceva gen "magarii")
salut!
piese de unde faci rost? daca sunt preturi bune, fac un drum la tecuci.
ma intereseaza radiatoare apa si a/c, suporti radiator, protectie ventilator.
pentru interior: airbag sofer si pasager (plus plansa bord).
- departe
- 786 mesaje
- din 23 Dec 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Galati
departe
- Mesaj Privat
piese am prieteni,eu ma refeream la tinichigie-vopsitorie,ca om ca mana de lucru!o sa ma interesez de piese dar incearca pe www.autokarma.ro,acolo is cele mai ieftine dupa mine!
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
- bavarezu
- 524 mesaje
- din 22 Dec 2007
- Bucuresti
bavarezu
- Mesaje scrise: 524
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
poate iti suna stupid , te-ai gandit si la alte variante ? cum ar fi : sa-ti repari masina pe RCA- ul unui "amic" ? e mult mai ieftin . eu am fost lovit din spate de cineva , acel cineva a declarat la politie ca am pus intentionat , politistul a spus ca daca eu recunosc ca am pus frana intentionat imi da 3 pc amenda si 2 sau 3 penalizare . ( zic eu ca scapi mai ieftin ) deci iti repari masina pe RCA .ca idee un amic a patit ceva asemanator tie la corsa si in service toata nebunia costa 120 mil .
- departe
- 786 mesaje
- din 23 Dec 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Galati
departe
- Mesaj Privat
- DianaBesti
- *
- 4 mesaje
- din 11 Feb 2009
- Corsa 2002
- Bacau
DianaBesti
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Corsa 2002
- Cont inregistrat: 11 Feb 2009
- Mesaj Privat
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
incearca pe site http://www.autokarma.ro/
banuiesc ca livreaza si in bacau prin curier. eu imi voi comanda piesele saptamana viitoare.
banuiesc ca livreaza si in bacau prin curier. eu imi voi comanda piesele saptamana viitoare.
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
Am inceput sa cumpar piesele, pana acum toate noi (bara, armatura bara, radiatoare, suporti radiatoare), peste cateva zile vin un suport armatura + ventilator clima. Se pare ca suportii i-am comandat degeaba pentru ca erau, cel putin o parte din ei, asa ca vor fi disponibili la vanzare (sigilati, sub pretul de achizitie).
Am vopsit bara si armatura si saptamana viitoare duc masina la un service in zona Trafic Greu.
Am vopsit bara si armatura si saptamana viitoare duc masina la un service in zona Trafic Greu.
- umblaretz
- 975 mesaje
- din 20 Jan 2008
- Corsa 2002 Z12XE
- Bucuresti
umblaretz
- Mesaje scrise: 975
- Cont inregistrat: 20 Jan 2008
- Mesaj Privat
azeez
- Masina:
- Mesaj Privat
a costa 350ron (bara + armatura), vopseaua inclusa.
am vorbit cu un tinichigiu dar nu stiu exact unde are service-ul; a luat piesele de acasa, mi le-a adus acasa.
a iesit ok dar inca nu le-am pus alturi de caroserie (mi le-a adus aseara); pe suprafata au ramas niste bule mici, pe alocuri dar zicea ca se iau la un polish.
am vorbit cu un tinichigiu dar nu stiu exact unde are service-ul; a luat piesele de acasa, mi le-a adus acasa.
a iesit ok dar inca nu le-am pus alturi de caroserie (mi le-a adus aseara); pe suprafata au ramas niste bule mici, pe alocuri dar zicea ca se iau la un polish.
pavelalex- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 1999
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- mihalceanu_marian
- **
- 334 mesaje
- din 29 Jun 2008
- Vrancea
mihalceanu_marian
- Mesaje scrise: 334