- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaje scrise: 113
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jul 2012
- Mesaj Privat
Salut ,
Din anumite puncte de vedere , proiectul pe care o sa vi-l prezint este unul umanitar.
Descriere :
Ai cu adevarat o urgenta ? Trebuie sa ajungi undeva si nu ai bani de metrou sau nu poti din alte cauze ? Suna-ne si te vom ajuta !
-> Serviciile sunt disponibile momentan doar in sectoarele 2 si 3 ( Bucuresti) !
De ce gratis ?
Acest serviciu este gratis deoarece vrem sa demonstram ca se poate si asa. Desigur , costuri exista , dar sunt suportate integral de initiatorii acestui proiect. Este un gest benevol , pentru ajutorarea acelora care chiar au nevoie de acest serviciu.
Chiar nu exista nici un cost pentru cei care vor beneficia de acest transport gratuit?
Absolut nici unul ! Transportul este 100% gratuit !
Pentru a raspunde unor intrebari ale vizitatorilor , am creat o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari :
http://taxigratis.ro/intrebari-frecvente/ (va recomandam sa cititi aceasta pagina, va poate lamuri din multe puncte de vedere)
Nu vrem ca acest mesaj sa fie considerat o reclama, este doar o `campanie` de informare.
Nu dorim sa lezam pe nimeni cu aceste mesaje si nu dorim deloc un topic plin de flame-uri. Lucrurile prezentate sunt cat se poate de sincere si reale.
Va rugam insistent sa lasati misto-urile deoparte.
Daca voi considerati ca aceasta iniativa merita apreciata, va suntem recunoscatori daca o distribuiti mai departe, prin orice mijloace posibile (facebook,link-uri etc.)
Ne-au promovat pana acum multi oameni din mediul online romanesc , inclusiv cabral , groparu , baietii de la profm si altii.
URL :
http://taxigratis.ro
Multumim pentru timpul acordat.
Din anumite puncte de vedere , proiectul pe care o sa vi-l prezint este unul umanitar.
Descriere :
Ai cu adevarat o urgenta ? Trebuie sa ajungi undeva si nu ai bani de metrou sau nu poti din alte cauze ? Suna-ne si te vom ajuta !
-> Serviciile sunt disponibile momentan doar in sectoarele 2 si 3 ( Bucuresti) !
De ce gratis ?
Acest serviciu este gratis deoarece vrem sa demonstram ca se poate si asa. Desigur , costuri exista , dar sunt suportate integral de initiatorii acestui proiect. Este un gest benevol , pentru ajutorarea acelora care chiar au nevoie de acest serviciu.
Chiar nu exista nici un cost pentru cei care vor beneficia de acest transport gratuit?
Absolut nici unul ! Transportul este 100% gratuit !
Pentru a raspunde unor intrebari ale vizitatorilor , am creat o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari :
http://taxigratis.ro/intrebari-frecvente/ (va recomandam sa cititi aceasta pagina, va poate lamuri din multe puncte de vedere)
Nu vrem ca acest mesaj sa fie considerat o reclama, este doar o `campanie` de informare.
Nu dorim sa lezam pe nimeni cu aceste mesaje si nu dorim deloc un topic plin de flame-uri. Lucrurile prezentate sunt cat se poate de sincere si reale.
Va rugam insistent sa lasati misto-urile deoparte.
Daca voi considerati ca aceasta iniativa merita apreciata, va suntem recunoscatori daca o distribuiti mai departe, prin orice mijloace posibile (facebook,link-uri etc.)
Ne-au promovat pana acum multi oameni din mediul online romanesc , inclusiv cabral , groparu , baietii de la profm si altii.
URL :
http://taxigratis.ro
Multumim pentru timpul acordat.
- OPTIMUS
- 922 mesaje
- din 25 Mar 2010
- Zafira 2001 Z18XE
- Covasna
OPTIMUS
- Mesaje scrise: 922
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Mar 2010
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
naghibmahfuz- Suspendat
- 31 mesaje
- din 29 Mar 2013
- Sibiu
naghibmahfuz- Mesaje scrise: 31
- Masina:
- Cont inregistrat: 29 Mar 2013
- Mesaj Privat
- Ursu/\82
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaje scrise: 1,944
- Masina: Vectra 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
MaFia01
- Mesaje scrise: 59
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Mar 2012
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
Au trecut deja doua saptamani de cand am inceput acest proiect . Ca si statistica :
- am ajutat 15 persoane (urgente: oameni nevoiasi care nu se puteau deplasa, persoane care erau in criza de timp etc.)
- am primit “4 tepe” (adica ne-am deplasat degeaba si cei care ne-au chemat n-au mai raspuns la telefon)
Daca vreti sa va implicati si voi , distribuiti mesajele noastre pe bloguri,site-uri sau retele de socializare. Va multumim pentru sustinere.
- am ajutat 15 persoane (urgente: oameni nevoiasi care nu se puteau deplasa, persoane care erau in criza de timp etc.)
- am primit “4 tepe” (adica ne-am deplasat degeaba si cei care ne-au chemat n-au mai raspuns la telefon)
Daca vreti sa va implicati si voi , distribuiti mesajele noastre pe bloguri,site-uri sau retele de socializare. Va multumim pentru sustinere.
- kosfunny
- **
- 270 mesaje
- din 02 Aug 2007
- Sintra 1996
- Bucuresti
kosfunny
- Mesaje scrise: 270
- Masina: Sintra 1996
- Cont inregistrat: 02 Aug 2007
- Mesaj Privat
- kinderasu
- 1,606 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Mesaje scrise: 1,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
A trecut mai mult de o luna de zile de cand exista acest proiect si suntem foarte multumiti de evolutia noastra.
Speram sa ne extindem in viitor in toate sectoarele din Bucuresti , suntem siguri ca exista multi oameni pe care-i putem ajuta.
Cu toate ca am apelat in primul rand la bunul simt al oamenilor , am mai primit cateva apeluri false , dar ramanem increzatori ca oamenii vor trata cu seriozitate acest proiect.
- am ajutat 23 persoane
- am primit “7 tepe” (adica ne-am deplasat degeaba si cei care ne-au chemat n-au mai raspuns la telefon)
Daca vreti sa va implicati si voi , distribuiti mesajele noastre pe bloguri,site-uri sau retele de socializare. Va multumim pentru mesajele de incurajare.
Speram sa ne extindem in viitor in toate sectoarele din Bucuresti , suntem siguri ca exista multi oameni pe care-i putem ajuta.
Cu toate ca am apelat in primul rand la bunul simt al oamenilor , am mai primit cateva apeluri false , dar ramanem increzatori ca oamenii vor trata cu seriozitate acest proiect.
- am ajutat 23 persoane
- am primit “7 tepe” (adica ne-am deplasat degeaba si cei care ne-au chemat n-au mai raspuns la telefon)
Daca vreti sa va implicati si voi , distribuiti mesajele noastre pe bloguri,site-uri sau retele de socializare. Va multumim pentru mesajele de incurajare.
- deleted-5946
- 1,737 mesaje
- din 13 Mai 2007
deleted-5946
- Mesaje scrise: 1,737
- Cont inregistrat: 13 Mai 2007
- Mesaj Privat
23% tepe...
Eu am vrut sa fac ceva de genul "Self Service". Avand cunostinte minime de mecanica si toate sculele necesare pentru operatiuni simple moto si auto vroiam sa ofer putin ajutor pentru cei ce au nevoie dar nu au unde sa lucreze.
Majoritatea fiind doar oportunisti nu merita.
Succes cu proiectul!
Eu am vrut sa fac ceva de genul "Self Service". Avand cunostinte minime de mecanica si toate sculele necesare pentru operatiuni simple moto si auto vroiam sa ofer putin ajutor pentru cei ce au nevoie dar nu au unde sa lucreze.
Majoritatea fiind doar oportunisti nu merita.
Succes cu proiectul!
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
Astazi am sustinut un interviu in direct la emisiunea LIFETIME NEWS , la Realitatea TV. Am incercat sa explicam mai pe larg ideile din spatele acestui proiect si sa descriem clar scopul lui.
Daca doriti sa vizualizati emisiunea accesati urmatorul link : http://www.realitatea.net/e...une31Mai2013-1400 ( minutul 30/35)
Daca doriti sa vizualizati emisiunea accesati urmatorul link : http://www.realitatea.net/e...une31Mai2013-1400 ( minutul 30/35)
- claudiu-cld
- 6,516 mesaje
- din 13 Sep 2006
- Astra 2000 y17dt
- Constanta
claudiu-cld
- Mesaje scrise: 6,516
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Sep 2006
- Mesaj Privat
- moshu1
- 977 mesaje
- din 21 Jun 2009
- Iasi
moshu1
- Mesaje scrise: 977
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Jun 2009
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
Multumesc pentru sustinere . O noutate :
Am reusit sa implementam cu succes noua interfata a site-ului si sa scapam de amenintarile informatice precedente.
Noua interfata le permite vizitatorilor sa acceseze mai usor informatiile care stau in spatele acestui proiect.
Asteptam cu nerabdare sugestiile voastre.
Mai multe aici: www.taxigratis.ro
Am reusit sa implementam cu succes noua interfata a site-ului si sa scapam de amenintarile informatice precedente.
Noua interfata le permite vizitatorilor sa acceseze mai usor informatiile care stau in spatele acestui proiect.
Asteptam cu nerabdare sugestiile voastre.
Mai multe aici: www.taxigratis.ro
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
- Ursu/\82
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaje scrise: 1,944
- Masina: Vectra 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
- drf
- OP
- 113 mesaje
- din 19 Jul 2012
- Vectra 2003 Y22DTR
- Bucuresti
drf
- Mesaj Privat
Cu sprijinul celor de la PRIMA TV, am creat un material video despre proiectul nostru, el fiind difuzat la FOCUS.
Il puteti urmari mai jos.
http://www.youtube.com/watc...e=player_embedded
Il puteti urmari mai jos.
http://www.youtube.com/watc...e=player_embedded