Buna seara, de cateva zile am primit de la fratii nostrii chinezi, o camera video ,, 1080P HDMI FULL HD Car DVR w Night vision & Motion Defection Recorder Camera'' model K2000. Am ajuns la aceasta camera dupa multe filmulete vizionate pe youtube facand comparatii intre diverse camere ce se incadrau pana intr-o anumita suma de bani. Pretul a fost de 42$ cu transport inclus. Pot spune ca aceasta camera sta bine la capitolul imagine si sunet si o recomand celor ce nu vor sa treaca de un prag in privinta pretului.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Setat pe rezolutia 720, la un film de 5 minute, ocupa aproape 700 mg, poate inregistra fara oprire la nesfarsit deoarece in momentul in care se umple cardul, incepe sa suprascrie peste filmele vechi, se poate bloca la stergere un anumit film ce prezinta interes si care v-a putea fi sters doar de pe o unitate PC.
Eu folosesc camera de pe telefonu Galaxy S.
Nu circul prea mult ca sa-mi fac griji la detalii sar filmeaza foarte bine si are si GPS si pot vedea harta si alte detalii pe ecran.
Prestigio RoadRunner HD1. Filmeaza decent la 720p. Marele avantaj al camerei este ca e mica/plata, iar montata chiar la partea superioara a parbrizului langa oglinda e foarte greu observabila din exterior si nu trebuie de/montata de fiecare data cand parchez masina.
O balarie de copie dupa modelul asta al tau (CARCAM K2000) am si eu. Am "copia" fara HDMI. Nici "originalul" nu pare cine stie ce... asa ca nici nu vreau sa-ti explic cat de "jaf" imi pare ceea ce mi-am luat eu. Din ce-am citit prin alt forum cam toate DVR-urile ce afiseaza data, ora cu VERDE sunt cam slabute, asta ca sa nu le zic mai rau.
Uite si surse de inspiratie:
http://www.dashcamtalk.com?dash-cam-comparison/ http://www.dx.com/s/car+dvr...;sort=ReviewCount
Nu va e frica sa lasati camerele la vedere, pe parbriz? Sau le desfaceti de fiecare data?
Eu m-am orientat spre ceva foarte mic, nu e dedicata filmarii traficului, dar poate fi folosita si la asta.
http://www.ebay.com/itm/Min...sh=item2a20b389dc
eu inca nu am gasit o camera civilizata la bani sa inregistreze full hd(h.264)si sa reziste la intemperii(adica sa stea in soare sau la -grade), sa fie portabila(sa o pot atasa la casca pe bicla si bineinteles waterproof.Ar mai fi sa aiba night vision dar nu cu infrarosu ci low light vision.Stiu ca am foarte multe pretentii dar
cele care nu au ceea ce am descris mai sus cu mentiunea "SA NU FIE REBUT CHINEZESC"nu-mi starnesc interesul.
Astea fiind zise,singura care arata si se apropie de ce am descris este cea pe care o folosesc majoritatea de la GOPRO dar e urata si scumpa.http://gopro.com/cameras/hd-hero3-black-edition
Am avut si eu la mine vreo saptamana-doua la testare o camera chinezeasca. Cu filmarea eram multumit, in schimb se auzea un zgomot la inregistrare, care parea sa vina de la mufa de alimentare. Poate nu ar strica postate si ceva inregistrari cu camerele din dotare. Din pacate eu le-am sters pe ale mele. 😢
Si camera mea facea un ,,carait'' la denivelari dar am rezolvat problema, jucau butoanele de pe lateralul camerei, am desfacut-o si am pus o bucata de banda adeziv pe spatele butoanelor, acum cand o agit, nu se mai aude nimic, inainte parca era un clopotel.
Si user-ul MariusGMG filmeaza cu o chinezarie DVR-CR23. Tocmai am vazut video-ul postat de el pe traficutube. Se pare ca suntem destul de multi care filmam in trafic.
Prestigio RoadRunner HD1 focalizeaza prost daca sta in caldura.
Si uite asa aflu si eu de acest program. Banuiesc ca ai versiunea Pro? Nu-mi place ca versiunea gratis nu lucreaza in background. De vineri ma apuc de testat Autoguardul. Oricum te scuteste de o cheltuiala.
Deci nu sunt singurul care foloseºte o astfel de camerã. Am achiziþionat acum 2 sãptãmâni o camerã noname HD cu 2 camere (faþã ºi retro) cu iRed. O sã-ncerc mâine sã vã spun ºi modelul.
Lotg a scris:Si uite asa aflu si eu de acest program. Banuiesc ca ai versiunea Pro? Nu-mi place ca versiunea gratis nu lucreaza in background. De vineri ma apuc de testat Autoguardul. Oricum te scuteste de o cheltuiala.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.