TCM
- Mesaje scrise: 21
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Jun 2006
- Mesaj Privat
TCM
- Mesaj Privat
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
incerc sa-ti gasesc eu linkul.... s-a mai discutat asta.... erau niste poze aproape identice cu ale tale....
ca idee, pana gasesc linkul, din cate imi amintesc, e vestita valva EGR la motoarele y20dth
later edit: incepe sa citesti de aici : https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=4140
daca nu e suficient, mai da cautare dupa "EGR"
bafta
Ultima modificare făcută de virgil la Lun 21 Aug, 2006 2:13 pm
ca idee, pana gasesc linkul, din cate imi amintesc, e vestita valva EGR la motoarele y20dth
later edit: incepe sa citesti de aici : https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=4140
daca nu e suficient, mai da cautare dupa "EGR"
bafta
Ultima modificare făcută de virgil la Lun 21 Aug, 2006 2:13 pm
- dinca_marian
- *
- 35 mesaje
- din 22 Apr 2006
- Bucuresti
dinca_marian
- Mesaje scrise: 35
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Apr 2006
- Mesaj Privat
- Luciani67
- **
- 299 mesaje
- din 10 Aug 2005
- Astra 2001
- Bihor
Luciani67
- Mesaje scrise: 299
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 10 Aug 2005
- Mesaj Privat
- dinca_marian
- *
- 35 mesaje
- din 22 Apr 2006
- Bucuresti
dinca_marian
- Mesaje scrise: 35
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Apr 2006
- Mesaj Privat
TCM
- Mesaj Privat
Multumesc pentru raspunsuri. Au fost corecte!
Am fost la reprezentanta unde niste baieti,"tamplari" de masini ca mecanici nu le pot spune, mi-au zis ca "nu-i nici o problema" si ca "toate au" si ca "nici nu-i bine sa umblam acolo ca daca se strica ceva un kit EGR e 1200 RON". mai aveau putin si-mi spuneau ca asa a fost prevauta din fabrica cu asa ceva
Asa e la noi la service!
ASTRA G Hatchback 2001 Y20DTH
Am fost la reprezentanta unde niste baieti,"tamplari" de masini ca mecanici nu le pot spune, mi-au zis ca "nu-i nici o problema" si ca "toate au" si ca "nici nu-i bine sa umblam acolo ca daca se strica ceva un kit EGR e 1200 RON". mai aveau putin si-mi spuneau ca asa a fost prevauta din fabrica cu asa ceva
Asa e la noi la service!
ASTRA G Hatchback 2001 Y20DTH
costin.gr
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 07 Oct 2005
- Mesaj Privat
Si la mine A FOST la fel,dar am rezolvat-o!Romaneste,astfel:-am marit f. putin gaurica(alezajul) din valva si i-am pus un furtun un pic mai gros decat acela de perfuzie si l-am pus intr-o sticlutza de chili pe care am asezat-o comod in spatele farului din dreapta.Furtunul are cca 80 cm,iar de vei proceda la fel,ai grija ca sticla sa mai aibe o gaura in dop(alta decat aceea prin care ai bagat furtunul)pentru a trage aerul necesar valvei.Furtunul sa fie mai grosutz "in carne" sa nu se obtureze atunci cand valva e solicitata.Si uite asa furtunul meu e curat,doar prafuit!
Daca nu esti lamurit si vrei sa procedezi in consecinta,pot face si poze.(Fara a arata marca de chili).
Daca nu esti lamurit si vrei sa procedezi in consecinta,pot face si poze.(Fara a arata marca de chili).