multumesc mult ana,
poate din respect fata de sexul opus domnii se vor abtine (deja eduard33, maiandrei, eu - e adevarat ca eu poate merit pt aciditate... - , love4cars sint luati la zeflemea....)
putin mai devreme incepusem sa scriu un raspuns dar am fost cu putina treaba si vad ca lucrurile s-au inflamat iata ce incepusem:
"bun
deja sintem off topic dar e ultima oara cind scriu pe aici.
ce m-a deranjat a fost urmatorul fapt:
acest forum este unul din cele mai civilizate (au spus-o altii);
din pacate insa nu exista suficienti moderatori si de aceea unii useri mai vechi - fara rea intentie- atrag atentia CIVILIZAT pt a nu incarca inutil forumul.
in momentul in care un user - care se afla la al 3-lea post (cel putin teoretic, pt ca se va dovedi ca nu este asa) isi permite adoptarea unui ton zeflemist/tupeist/puneti-voi-ce-cuvint-vreti
atunci ma aprind.
deci, exact cum bine a subliniat eduard
arje468=> 07aam => adma
prima schimbare am inteles-o dar de ce este nevoie de 3 useri pt una si aceeasi persoana??
sa lamurim, ieri cind am scris postul meu "caterincos" si prin urmare, "lipsit de bun simt" (multumesc f. mult pt jigniri) adma avea aceeasi locatie (Bucuresti + Rm Valcea) aceeasi masina din acelasi an.... azi deja locatia e editata si apare numai Buc......... "
vad acum ca sint frati...
poate nu stie adma ca asculta muzica la CD-playerul pe care i l-am schimbat eu fratelui sau 07aam...
in loc sa ma duc acasa la copil am stat sa fac o operatie care in service ar fi costat timp, nervi si bani.
(e prima oara cind regret ca am ajutat pe cineva...
)
ADMA (imi cer scuze fata de persoanele care au vrut sa ajute cu adevarat si nu au nimic in comun cu cei care pur si simplu nu au si alta treaba decat sa intre pe topicuri si sa scrie ceva total off-topic ..floriol stie exact ce )
07 aam dar nu o sa accept niciodata sa vina un floriol cu caterinca atata timp cat eu il tratez cu respect
e cam aceeasi exprimare....
recunosc sportiv - fata de Ana, ca m-am aprins si gluma poate nu-si avea rostul...
dar exact de-aia am zis "te-am prins vrajitoarelor"...
scuze celorlalti forumisti... sper ca atunci cind frunzaresc manualul etzold sa se gindeasca un pic si la mine...
(07aam/adma/whatever daca nu-l ai deja pot sa ti-l ofer in format pdf)