Ai uitat parola?

1. Home
  2. Tuning
  • Op3l

• Mesaje scrise: 528
  • Masina: Astra 2006 Z17DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Dec 2013

• Mesaj Privat
Eu am demontat plafoniera si am lipit direct (pistol lipit) pe lamelele becului (ledului) central. Ca si conductor am utilizat fire dintr-un vechi cablu de fibra optica (unifilare dar foarte subtiri exact ce vroiam pentru modelare usoara pentru a nu mai demonta ornamentul stalpui etc).
Pentru toate locurile (sofer, pasager ,spate) am utilizat cate o singura banda cu 3 leduri (ca in videoclipu de mai sus). Rezultatul fiind o schimbare radicala a iluminatului interior (culoare alb rece ) DAR in acelasi timp discreta ,exact ca pe masinile care vin din fabrica cu optiunea asta. Am evitat sa folosesc mai mult de 3 LED-uri per loc deoarece nu vroiam sa se uite lumea ca la circ cand deschideam portiera,fiind si caravan masina.
In toata masina am utilizat aceleasi tipuri de led-uri inclusiv toperdo si portbagaj Smile. A durat aproximativ 4 ore dar nu este nici macar un fir la vedere sau banda LED.
Dezavantaj banda LED-uri : trebuie sa faci lipituri pe fiecare in parte,trebuie sa respectiv polaritatea, trebuie sa ai grija la scurtcircuite sau viitoare scurtcircuite (izolare proasta, lipituri prea apropiate)
Avantaj PRETUL . Eu am folosit inclusiv in plafoniere in interiorul lor ( e o munca migaloasa si necesita indemanare ) dar am scutit aprox 100 RON.
  • devalis

• Mesaje scrise: 10
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Sep 2013

• Mesaj Privat
Cum ai putut scutii 100 lei daca un conector este 1 leu ?
  • Ionut YSD

• Mesaje scrise: 34
  • Masina: Astra 1999 X16XEL
  • Cont inregistrat: 21 Aug 2015

• Mesaj Privat
criminal Smile astept si eu sa imi vina comanda ... la leduri Very Happy , mi-ai dat o ideie buna cu ledurile in portbagaj Razz
Skip ads

1. Home
  2. Tuning

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR