- scanx
- 681 mesaje
- din 07 Jun 2009
- Corsa 2001 Z12XE
- Iasi
scanx
- Mesaje scrise: 681
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jun 2009
- Mesaj Privat
Famke
- Mesaje scrise: 41
- Masina: Corsa 1995 c12nz
- Cont inregistrat: 28 Apr 2010
- Mesaj Privat
- victor_gl
- 1,039 mesaje
- din 22 Mar 2009
- Astra 2005 z 1,7 dtl
- Galati
victor_gl
- Mesaje scrise: 1,039
- Masina: Astra 2005 z 1,7 dtl
- Cont inregistrat: 22 Mar 2009
- Mesaj Privat
- vizitator
- **
- 185 mesaje
- din 24 Mar 2011
- Corsa 2007
- Bucuresti
vizitator
- Mesaje scrise: 185
- Masina: Corsa 2007
- Cont inregistrat: 24 Mar 2011
- Mesaj Privat
scriu aici ca sa nu mai incep alt topic:
Asta noapte ni s-au furat oglinzile la Corsa D.
a venti hotul, a pus ranga, si cateva minute era cu ele plecate. A furat doar sticla, fara sa afecteze si partea vopsita (mi se pare mie, la prima vedere).
1)Intrebarea mea este daca stie cineva cat cat costa schimbatul oglinzilor (mentionez ca sunt din cele incalzite).
2)a doua intrebare este de la ce buton se pot plia ele? Este vorba de un Corsa ActiveD, care, din cate stiu eu, are oglinzi pliabile electric. Nevasta-mea nu le-a pliat niciodata, totusi, eu parca imi amintesc ca varianta Active are oglinzi pliabile electric
Asta noapte ni s-au furat oglinzile la Corsa D.
a venti hotul, a pus ranga, si cateva minute era cu ele plecate. A furat doar sticla, fara sa afecteze si partea vopsita (mi se pare mie, la prima vedere).
1)Intrebarea mea este daca stie cineva cat cat costa schimbatul oglinzilor (mentionez ca sunt din cele incalzite).
2)a doua intrebare este de la ce buton se pot plia ele? Este vorba de un Corsa ActiveD, care, din cate stiu eu, are oglinzi pliabile electric. Nevasta-mea nu le-a pliat niciodata, totusi, eu parca imi amintesc ca varianta Active are oglinzi pliabile electric
- vizitator
- **
- 185 mesaje
- din 24 Mar 2011
- Corsa 2007
- Bucuresti
vizitator
- Mesaje scrise: 185
- Masina: Corsa 2007
- Cont inregistrat: 24 Mar 2011
- Mesaj Privat
- strutzzy
- **
- 236 mesaje
- din 19 Jul 2007
- Corsa 2008 Z14XEP
- Bucuresti
strutzzy
- Mesaje scrise: 236
- Masina: Corsa 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 19 Jul 2007
- Mesaj Privat
09YCP
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Mar 2015
- Mesaj Privat
- danikon
- **
- 432 mesaje
- din 23 Mar 2009
- Corsa 2008 z13tdj
- Dambovita
danikon
- Mesaje scrise: 432
- Masina: Corsa 2008 z13tdj
- Cont inregistrat: 23 Mar 2009
- Mesaj Privat
fly_lex
- Mesaje scrise: 32
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Dec 2013
- Mesaj Privat
Va salut !
As vrea sa cumpar o Corsa D pentru sotie de la o cunostinta, insa masina nu are computer bord si oglinzi electrice incalzite.
De computer-ul bord, s-ar putea lipsi, insa pe masina veche (Ford Ka) avea oglinzi electrice si incalzite si fara astea...nici nu incape discutie. Foarte utile pe timp ploios sau iarna si mai ales cand se intra in parcarile subteane, se aburesc instant.
Intrebarile ar fi:
1. Se pot monta oglinzi electrice si incalzite?
2. Ar costa foarte mult, avand in vedere ca presupun ca trebuiesc cumparate oglinzile cu totul, plus butonul de reglare al acestora.
3. Stie cineva in Bucuresti vreun service / atelier / electrician priceput la opel, unde as putea face montajul ?
Multumesc !
As vrea sa cumpar o Corsa D pentru sotie de la o cunostinta, insa masina nu are computer bord si oglinzi electrice incalzite.
De computer-ul bord, s-ar putea lipsi, insa pe masina veche (Ford Ka) avea oglinzi electrice si incalzite si fara astea...nici nu incape discutie. Foarte utile pe timp ploios sau iarna si mai ales cand se intra in parcarile subteane, se aburesc instant.
Intrebarile ar fi:
1. Se pot monta oglinzi electrice si incalzite?
2. Ar costa foarte mult, avand in vedere ca presupun ca trebuiesc cumparate oglinzile cu totul, plus butonul de reglare al acestora.
3. Stie cineva in Bucuresti vreun service / atelier / electrician priceput la opel, unde as putea face montajul ?
Multumesc !