- CoconeaValentin
- OP
- 233 mesaje
- din 20 Mar 2011
- Astra 2001 Y17DT
- Prahova
CoconeaValentin
- Mesaje scrise: 233
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Mar 2011
- Mesaj Privat
Salutare, am si eu o problema la bara fata. Nu o pot demonta pentru ca suruburile de la arcadele rotilor sunt cocsate. Am incercat cu deruginol, am fost la mecanic si a incercat si cu clinchet, cu ciocan, surubelnita si nimic. A trebuit sa schimb radiatorul de apa pe sub masina. Acum vroiam sa schimb vasul de la lichidul de parbriz si nu pot din cauza asta. Aveti vreo solutie?
- tonypsg
- 1,466 mesaje
- din 17 Jul 2011
- Astra 2000 y17dt
- Brasov
tonypsg
- Mesaje scrise: 1,466
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 17 Jul 2011
- Mesaj Privat
- gabiopel
- 5,583 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,583
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
Da din abundenta cu spray de curatat frane lasi cateva minute apoi cu un ciocan mai sanatos de lipit incalzeste bine capatul surubului sau cu o lampa cu gaz da acolo . Daca folosesti lampa cu gaz incearca sa protejezi cu azbest foarte bine zona si tb sa se desfaca , nu strica pina nu incerci toate posibilitatile.
- mircea neicu
- **
- 344 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Astra 2008 Z14XEP
- Galati
mircea neicu
- Mesaje scrise: 344
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
ceva asemnanator am patit si eu de curand.
surubul respectiv este cu cap din ala torx sau dinti de soricel, cum ii spune si la mine i s-a distrus atat capul in care intra surubelnita cat si filetul.
se invartea in gol si nu vroia nicicum sa iasa, mai e un fel de clema de tabla ceva pe acolo care asigura prinderea.
am taiat carenajul un pic in dreptul prinderii in surub ca sa-l pot da la o parte si sa am loc mai mult de manevra.
apoi cu un cleste special (semana cu un mops) si cu ajutorul unui prieten am reusit pana la urma sa-l scot da ne-a chinuit un pic.
cand montezi la loc carenajul pui o saiba mai lata in dreptul surubului.
si obligatoriu alt surub.
spor la treaba.
surubul respectiv este cu cap din ala torx sau dinti de soricel, cum ii spune si la mine i s-a distrus atat capul in care intra surubelnita cat si filetul.
se invartea in gol si nu vroia nicicum sa iasa, mai e un fel de clema de tabla ceva pe acolo care asigura prinderea.
am taiat carenajul un pic in dreptul prinderii in surub ca sa-l pot da la o parte si sa am loc mai mult de manevra.
apoi cu un cleste special (semana cu un mops) si cu ajutorul unui prieten am reusit pana la urma sa-l scot da ne-a chinuit un pic.
cand montezi la loc carenajul pui o saiba mai lata in dreptul surubului.
si obligatoriu alt surub.
spor la treaba.
- CoconeaValentin
- OP
- 233 mesaje
- din 20 Mar 2011
- Astra 2001 Y17DT
- Prahova
CoconeaValentin
- Mesaje scrise: 233
- Masina: Astra 2001 Y17DT