janos32
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 1993 C14NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Nov 2012
- Mesaj Privat
gaby_ph- Mesaje scrise: 63
- Masina: Calibra 1993 c20ne
- Cont inregistrat: 05 Aug 2012
- Mesaj Privat
- tase
- 1,970 mesaje
- din 29 Sep 2009
- Vectra 2006 z19dt
- Ilfov
tase
- Mesaje scrise: 1,970
- Masina: Vectra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 29 Sep 2009
- Mesaj Privat
janos32
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 1993 C14NZ
- Cont inregistrat: 23 Nov 2012
- Mesaj Privat
Grizzly10
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Omega Z22SE
- Cont inregistrat: 24 Apr 2011
- Mesaj Privat
Salut
Am si eu un opel omega 2.2 benzina hidramata anul fabricatiei 2002 ,la fel ca si colegul :janos32: de cand am schimbat antigelu filtru de polen si de aer ,am observat ca nu mai baga caldura decat la gurile din spate in fata baga rece ce ar putea fii ? va rog un sfat , am resetat climatronicul ( am apasat simultan pe AUTO si OFF) dar degeaba. Pana acum facea caldura de transpiram ,acum astept sa vina din spate, in fata stau cu <fularul la gura> glumesc nici chiar asa , dar totusi ce ar putea fii ? rog colegi care cunosc problema cat de cat sa ne invete si pe noi cei mai incepatori , ma uit la motor ca la bradul de craciun
Am si eu un opel omega 2.2 benzina hidramata anul fabricatiei 2002 ,la fel ca si colegul :janos32: de cand am schimbat antigelu filtru de polen si de aer ,am observat ca nu mai baga caldura decat la gurile din spate in fata baga rece ce ar putea fii ? va rog un sfat , am resetat climatronicul ( am apasat simultan pe AUTO si OFF) dar degeaba. Pana acum facea caldura de transpiram ,acum astept sa vina din spate, in fata stau cu <fularul la gura> glumesc nici chiar asa , dar totusi ce ar putea fii ? rog colegi care cunosc problema cat de cat sa ne invete si pe noi cei mai incepatori , ma uit la motor ca la bradul de craciun
gaby_ph- Mesaje scrise: 63
- Masina: Calibra 1993 c20ne
- Cont inregistrat: 05 Aug 2012
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
dupa ce se schimba antigelul intotdeauna se lasa sa se incalzeasca la relanti masina pana ajunge la temperatura de lucru si se aude apoi cum circula apa si va scadea nivelul din vas apoi se completeaza iar la nivel cand este motorul rece. aerisirea se face automat. pentru a ajuta masina putin se poate merge undeva unde este o panta mare si se pune masina inclinat cu botul in sus si se va aerisii mai usor...