[..]
8. Limbajul pe care il abordezi in formularea si scrierea mesajelor tale trebuie sa fie cat mai civilizat si coerent.
[..]
10. Nu jigni, nu ameninta si nu batjocori colegii tai de club. Nu declansa scandaluri (flame-uri). Comporta-te civilizat altfel vom lua masuri impotriva ta.
Vezi:
ideea e ca si eu si multi dintre noi cred ca are sau a avut la un moment dat de-a lungul timplui doua sau chiar trei masini pe numele lui la vanzare. se intampla, plus de asta daca te duce un pic capul te uiti si la data la care sunt date anunturile.daca ai vandut o masina acum trei luni, una anul trecut sau acu opt ani de cand ai tu permis nu inseamna ca esti bisnitar . si eu am facut acelasi lucru. dar in momentul in care gasesti chiar in momentul asta ca omul vinde 10-15 masini...sa fim sinceri e putin probabil sa fie toate ale lui.
in afara de asta dl ciupecrcuta ati spus ca aveti trei masini IN CARTE SI LA FINANCIAR. La cat de clar am scris acolo ca FFFFF IMPORTANT ca masina sa fie pe numele vanzatorului pe carte ... nu cred ce e ceva de interpretat. Deci automat daca masina e pe numele omului pe care il suni pe carte e ok. Mai clar de atat nu-ti pot explica sa intelegi.
.Asadar incearca sa citesti atent inainte sa scrii si daca nu reusesti sa intelegi intreaba , nu critica
De asemenea, puteti incerca sa cititi si ce am scris eu. Daca puteti fi impartiali.
Colegule nu te supara pe mine dar ti-a raspuns la provocarea facuta de tine. Nu spun ca a facut bine dar si tu ar trebui sa reflectezi inainte de a arunca cu vorbe.
"Partial este o prostie ce spui. " Prostie sau nu, este strict opinia lui, puteai sa te adresezi adecvat, sustinandu-ti linistit punctul de vedere.
"......te intreb "care?" " deci sa intelegem ca ai trei masini la vanzare? Foarte bine, la mai multe. Deci te-ai simtit direct ofensat de topicul colegului?
Cred ca trebuie sa se faca dreptate aici.
Si totodata, aceasta discutie inceputa de Bogdan nu prea are ce sa caute pe "Frontera", eventual la "discutii generale". Propun 'spalare' de discutii inutile si mutare unde trebuie sau inchidere.
O noapte buna tuturor.
Nu am provocat pe nimeni. Si "Partial este o prostie ce spui.", era opinia mea.
IMI CER SCUZE (binenteles, sunt ironic acum), ca oprinia mea nu a fost "Ai foarte mare dreptate".
OFF-TOPIC-ul ar trebui inchis aici si facuta putina curatenie.
wow! remarc legatura strinsa intre acest post si subiectul topicului.
asa, parerea mea...la capitolul ironii, ca sa nu zic jigniri, replicile sint sensibil egale. deci, daca tot s-a ajuns la sanctiuni, ar fi trebuit date ambelor parti.
andrei, stelea...va maninca de-o sanctiune?