este Ilegal, daca garcea e plictisit, sau ii e pofta de o saorma (sau ceva cat mai gras, ca tre sa-si pastreze burdihanul) te face la orice chichita, si-ti ia talonul pentru ce vrea muschiu lui....
Avea unu odata boala pe mine, si ma luat si ma frecat juma de ora, pana a ajuns la al 2-lea triunghi reflectorizant, si mi-a dat amenda pe lipsa lui
Alta data, unu prin regie iesire la spaga, eu n-am vrut sa-i dau, mi-a luat talonu pentru foliile spate (doar spate, geamurile fata nu sunt infoliate) desi i-am aratat omologarea TUV (conform UE, orice produs omologat intr-o tara UE este omologat si in restul tarilor...), n-am reusit sa o dau la pace cu el, si s-a apucat ca prostu sa completeze procesu verbal... ca pana l-a sunat sefusu sa-i zica sa ma lase odata in pace... el completase deja jumate si a trebuit sa-mi dea avertisment... am ajuns la rar, si se tavaleau pe jos de ras, aratandu-mi ca dupa regulile lor am voie (totusi sunt zeci de masini ce nu au geam pe spate) atat timp cat am oglinda laterala (pe stanga sau pe dreapta, nu mai stiu care, dar era obligatorie doar una) insa in acelasi timp in lege zice ca nu e voie nici pe spate.... Romania....
Chiar daca masina ta se poate comanda cu xenoane din fabrica... tu nu ai voie sa iti pui chinezarii din piata... caci nu e omologata cu alea.. si iti va trebui omologare RAR. fara ea la tine, politia are dreptul sa-ti ia talonul si sa te trimita la rar pentru constatare... apoi tu te duci la rar, daca ai omologarea te poti duce dupa aia cu ea la politie, fara sa mai treci pe la rar, daca nu ai 2 solutii ori ti le omologhezi (muuulti bani) ori le dai jos sit e duci la rar sa vada ca nu le mai ai
.