Ai uitat parola?

1. Home
  2. Tuning
  • pichu

• Mesaje scrise: 157
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Nov 2005

• Mesaj Privat
nah..si eu am carlig de remorcare si nu l am desfacut, e adevarat ca a racordul e f aproape de carligul de remorcare si in prima faza racordurile alea bateau in carlig si se auzea/simtea nasol;
racordul e facut special pt astra g , asa am cumparat tot sistemul;
treaba e ca eu nu am obtinut un sunet diferit din tobe doar se simte ca masina elimina mai usor/repede noxele,cum a zis cineva,"respira motoru"..asa...mult spus;
pe mine investitia asta-toba finala sport , 2 stanga 2 dreapta, tip supersport, cumparate din germania,cu racordurile facute" pe bune",adica scoate la fel pe toate 4 nu..."la shto",si montat-cam 350 de euro;
ma bate gandul sa imi schimb toba intermediara si catalizatorul,sa pun ceva..asa..sport, sa fac o modificare a intregului sistem;imi poate da cineva niste preturi pt operatiunea asta ,la baietii de la pilot auto?si daca se obtine un alt sunet/ceva putere?
  • dnt
  • **
  • 51 mesaje
  • din 05 Aug 2006
  • Astra 2002 Y20DTH
  • Bucuresti
  • dnt

• Mesaje scrise: 51
  • Masina: Astra 2002 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 05 Aug 2006

• Mesaj Privat
Are cineva montat la un motor diesel doar teava de la catalizator pana la iesire ( fara toba finala, doar ornament)?
Am inteles ca a facut cineva asta pe un motor 2.0DTI si nu se auzea exagerat de tare.
  • pascaru_val

• Mesaje scrise: 1,409
  • Masina: Astra 2006 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 07 Jun 2005

• Mesaj Privat
dnt a scris:Are cineva montat la un motor diesel doar teava de la catalizator pana la iesire ( fara toba finala, doar ornament)?
Am inteles ca a facut cineva asta pe un motor 2.0DTI si nu se auzea exagerat de tare.

Si la ce ar folosi?
Ca e mai ieftin?- vreo 2,5 milioane (250 ron) o toba finala directa.
Ca oricum o toba directa e de fapt o teava care are doar rol de atenuare zgomote.
  • dnt
  • **
  • 51 mesaje
  • din 05 Aug 2006
  • Astra 2002 Y20DTH
  • Bucuresti
  • dnt

• Mesaje scrise: 51
  • Masina: Astra 2002 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 05 Aug 2006

• Mesaj Privat