Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • skipero

• Mesaje scrise: 458
  • Masina: Vectra 2007 Z30DT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2011

• Mesaj Privat
In ultimul timp s-au mai rarit, sau nu i-am mai vazut eu.
Acum in prag de sarbatori am impresia ca cei care colinda te jecmanesc, nicidecum nu-ti ureaza toate cele...
S-a transformat datinele de sarbatori tot intr-o forma de cerseala.
Skip ads

• uskt2005

• Mesaje scrise: 2,079
  • Masina: Astra 2008 Z16XEP
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2008

• Mesaj Privat
Daaa...eu le dau.... vre-o 2-3 dumnezei si le f#t vre-o cativa morti de zboara nu alta de langa masina....
  • deleted-38151

• Mesaje scrise: 745
  • Cont inregistrat: 15 Aug 2009

• Mesaj Privat
Mergea taras prin tramvai si s-a ridicat frumusel cand s-a ajuns in statie si a luat-o la fuga 😊) , sau la bariera cand un prieten sa facut ca da cu masina peste el (cred ca era acelasi ,era seara afara) tot asa s-a ridicat si-a luat-o la fuga 😊) . Din pacate/ fericire la unii le mai dau ,destul de rar,de ce sa nu recunosc , sunt mai milos din fire chiar daca ii selectez destul de atent .
  • mariano

• Mesaje scrise: 930
  • Masina: Vectra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 13 Jun 2008

• Mesaj Privat
ce tot atata discutie - sa dam sau sa nu dam - de parca acest forum ar avea membrii intregii tari.
Problema este ca sistemul permite acestora sa activeze. Politia se face ca-i zgorneste, ei se fac ca se duc si se intorc pe strada cealalta.
Un rahat de democratie care permite si cetateanului sa dea si orbului sa primeasca si politistului sa ignore.....
La fel si cu parcagii si colectorii de fier si tot asa.....
Iar pramatile alea din PARLAMENT discuta cum sa ne arda la buzunare daca depasim viteza legala cu 70 km la ora.
Macar de-ar face niste pasarele de traversat prin comune ......"pastele si grijania mamei lor" cum spunea un actor intr-o replica de film. 😠
  • deleted-5946

• Mesaje scrise: 1,737
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2007

• Mesaj Privat
mariano a scris:Politia se face ca-i zgorneste, ei se fac ca se duc si se intorc pe strada cealalta.
Un rahat de democratie care permite si cetateanului sa dea si orbului sa primeasca si politistului sa ignore.....:

Chiar sunt curios, propune tu o solutie impotriva cersetorilor... ce ar putea face politia cu ei?
  • mariano

• Mesaje scrise: 930
  • Masina: Vectra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 13 Jun 2008

• Mesaj Privat
politia impreuna cu Consiliul local, dar si cu adaposturile pot lucra corelat - intr-un mod care chiar ar impresiona populatia - asta daca s-ar vrea. Adica, in baza de date a politiei, indivizii acestia ar fi indosariati, asta daca inca nu exista , desi ma indoiesc, daca nu au acte - le pot face - in baza unor declaratii si a unor martori - cu aceasta ocazie organizezi si mai bine baza de date a politiei, apoi cu ajutorul si coordonarea consiliului local si a firmelor de salubrizare, in baza obligativitatii scrise si acceptate prin semnatura ca si consecinta a amenzii usturatoare pe care i-o aplica politistul, CERSETORUL sa fie supravegeat de catre politistul de circa sau comunitar si indrumat de catre un reprezentant al primariei in a salubriza o anumita zona a orasului. Sau parc sau gard al nu stiu carei caldiri sau sa mai departe.
Acum, binenteles ca aceasta actiune se va face concertat, nu pentru unul sau doi cersetori.
Binenteles, ca se va pune intrebarea cum ii executi: ca ei nu au bunuri, nu au case , nu au masini, etc.
In puscarie cica nu poti sa-i bagi ca sunt supraaglomerate.
Adica, ce vreti vrea voi dragi concetateni sa stam cu mainile incrucisate si sa spunem ca sistemul este prost organizat. Asta o stim si noi, dar in acest ritm nu avem decat o singura scapare - integrarea in mijlocul lor, coabitarea, nu?
Spune-mi si mie de ce in Flandra nu exista cersetori? De ce in Danemarca nu exista? Sau tigani care sa te traga de pulpana? Olanda ne fluiera? Foarte bine!
Suntem cosmopoliti ca cacaciosii astia de francezi care ne injura pe la toate colturile si apoi il pupa-n dos pe Banel Nicolita ca le-a dat nu stiu cate goluri....
Parerea mea este ca daca te apuci si scuipi, macar ai curajul si incrunta-te catusi de putin....asa usor, usor poate ne mai rigidizam coloana vertebrala. Poate, vom acepta tardiv sau nu , nu stiu ce partid extremist , sperand sa faca curatenie sau putem suspina pana la moarte gandindu-ne la ce-am gresit ca ne-am nascut aici, in Romania lui Guta si a lui Salam, dar si a lui Ghenosu si Bercea dat si a lui Brancusi ( asta cine este? )
  • deleted-5946

• Mesaje scrise: 1,737
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2007

• Mesaj Privat
Ma gandeam ca vrei sa vorbim pe lege...
Ai scris multe dar n-ai spus nimic.

Intamplator sau nu au aceleasi drepturi ca si tine, au dreptul sa NU munceasca, sa cante manele, sa dea goluri si toate cele...
Amenzi li se dau dar se dau degeaba, inchisoarea contraventionala a disparut de mult timp, munca in folosul comunitatii se anuleaza in instanta...

O zi faina!
  • astraopel

• Mesaje scrise: 275
  • Masina: Astra 1992 c16nz
  • Cont inregistrat: 04 Mai 2011

• Mesaj Privat
Ieri au venit 4 ciori cu steaua(cica) si au intrat cu tupeu in curte.Din pacate pt "ele"eu aveam caine
si era doar amstaff care si-a facut datoria si cind am auzit eu tipete afara si am iesit am vazut
doar un fel de bluza intre poarta si stalpul portii iar poarta era inchisa.Am iesit pe strada si fugeau
de parca vazusera o ceata de rockeri.
Initial m-am bucurat dar m-am gandit dupa aia ca puteau sa o pateasca rau.

P.S. nu mi-a lipsit nimic din curte...de ce oare?!
  • Daci

• Mesaje scrise: 1,388
  • Masina: Insignia 2011 A20DTH
  • Cont inregistrat: 03 Mar 2007

• Mesaj Privat
De cate ori cersetorii imi cer bani le spun ca n-am de unde sa le dau ca eu sunt angajat si nu castig asa de mult ca ei. Imediat se intorc si pleaca. O singura data o tiganca cersetoare mi-a zis ca de ce nu cersesc si eu daca ma plang ca nu am bani, intamplarea avand loc in Arad chiar la o intalnire cu membrii clubopel.com Arad. I-am si apreciat propunerea, dupa care am analizat-o cu totii, adica munca in aer liber, miscare, cunosti oameni noi, castigi mai mult decat un angajat. Astea-s partile bune, asa mai in gluma. Serios, nici eu nu ii "inghit" si nu le dau bani niciodata.
  • mahumarius

• Mesaje scrise: 135
  • Masina: Astra 2003
  • Cont inregistrat: 26 Oct 2011

• Mesaj Privat
prima data le cer ieu ,sa vad le convine.normal inca nu am gasit unul sa-mi dea bani dar de avut aveau la ei numa din cersit si aveau bine .o meserie curata si tupeista, dar banoasa.
  • danpopa

• Mesaje scrise: 6
  • Masina: Corsa 2010 A14XER
  • Cont inregistrat: 28 Dec 2011

• Mesaj Privat
Nu am dat si nu dau bani (si nici altceva) cersetorilor. Am ajutat si ajut familii nevoiase, insa in mod (mai mut sau mai putin) organizat (donatii/sponsorizari catre asociatii, caravane cu donatii si ajutoare catre sate sarace sau izolate, camine de copii sau de batrani, etc). Chiar daca ar fi ologi, nu vad ce-i impiedica sa munceasca. Am un pireten bun care este paralizat (de copil) de la brau in jos si este un optician foarte bun - si-a facut afacerea lui si munceste zi lumina. Odata imi povestea cineva care a lucrat la Aerofina (pe vremea vechii democratii), ca cel mai bun frezor din sectie nu avea o mana.
Asa ca, in fata mea, nu exista scuza pentru cersetorie si ar trebui sa incercam sa-i convingem si pe cei din jurul nostru sa se gandeasca de doua ori inainte sa dea fie si 50 de bani.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Chestionar

Dai bani la cersetori?
Da 6%
Nu 93%
89 voturi

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale