Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • pascaru_val

• Mesaje scrise: 1,403
  • Masina: Astra 2006 Z17DTL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 07 Jun 2005

• Mesaj Privat
stai in masina si bei bere, si tu esti vinovat.
Asta nu am inteles-o.
Skip ads

• D_M_G

• Mesaje scrise: 2,271
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
@jgyprime
Cam imperativ comentul tau...
Nu am nimic impotriva naivitatii unora, care se grabesc sa-si lase date personale pe un portal de televiziune.....si ce mai televiziune....rupta-n doua precum Titanicul 😊
Amintesc doar faptul ca petitii online, semnate de sute de mii de roamnasi...precum cea cu taxa auto si multe altele, nu au avut nici macar darul sa ridice cuiva o spranceana! Ma intristeaza faptul ca prin acea semnatura nu faceti decat sa sporiti ratingul, implicit salariile vuvuzelelor din acea televiziune....si ca nu v-ati dat seama ca sunteti manipulati in folosul lor! 😢
Amintiti-va doar faptul ca hienele cu camere si microfoane, tin in loc echipele de descarcerare si pe cele medicale, nepasandu-le de viata care se scurge printre fiarele unei masini accidentate....doar rating si interviuri sa fie! Nu ati vazut astfel de imagini niciodata?... Eu cred ca da...😢
  • @dyS

• Mesaje scrise: 747
  • Masina: Astra 1995 C14NZ
  • Cont inregistrat: 27 Jun 2005

• Mesaj Privat
@D_M_G
Omul e adeptul concretului, lasam dealurile si campiile sa le bata altii 😂. M-am abtinut sa ii dau vreo replica mai acida, desi o cam merita.
  • jgyprime

• Mesaje scrise: 9,953
  • Masina: Vectra 2005 Z19DT
  • Cont inregistrat: 22 Dec 2010

• Mesaj Privat
voi aveti o problema
decat sa comentam ca fotbalistii fac si dreg, simona senzual merge fara carnet, nu mai bine comentam pe tema topic-ului?

adica sunteti sau nu de acord cu pedepsele aspre pentru betivii de la volan?

eu sunt de acord
voi?
  • D_M_G

• Mesaje scrise: 2,271
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
Omule...nu cred ca ai sesizat in comentul meu acord sau dezacord in privinta pedepselor! Problema este unde subscrii la acest acord! DA! Sunt de acord ca oricarui sofer prins baut, sa-i fie ridicat permisul pentru toata viata, nu pentru un an! Celor care fac mortaciuni pe strada, bauti sau nebauti, dar din vina lor exclusiva, pedeapsa privata de libertate cu ani mai multi decat acum! La ambele cazuri se poate invoca premeditarea, soferul fiind persoana majora, perfect responsabila, iar starea de betie fiind ingurgitarea voluntara de alcol!
Privind portalul Realitatea TV.....raman la concluzia formulata mai sus!
O televiziune nu poate initia petitii.....poate initia doar campanii media. Aici este manipularea 😊 ...iar daca te uiti la Irealitatea TV vei auzi mereu...."pentru mai multe informatii, intrati pe portalul nostru....bla bla"....iar ei fac rating si implicit banuti! Daca vrei sa stii realitatea ...orice accident cu victime sau fara, in traducerea stiristilor inseamna RATING...nimic mai mult!

Ultima modificare făcută de D_M_G la Joi 08 Dec, 2011 3:20 pm, modificat de 2 ori în total
  • @dyS

• Mesaje scrise: 747
  • Masina: Astra 1995 C14NZ
  • Cont inregistrat: 27 Jun 2005

• Mesaj Privat
Nu e vb de nici o problema, era doar o extensie a faptului ca asa cum accidentele au la baza si consumul de alcool, nici legea nu este aplicata ca la carte. Nu cred ca ar fi cazul sa apara topicuri dedicate fiecarui tip de abatere, asa ca nu fii atat de pragmatic 😉.
  • jgyprime

• Mesaje scrise: 9,953
  • Masina: Vectra 2005 Z19DT
  • Cont inregistrat: 22 Dec 2010

• Mesaj Privat
whatever

din punctul meu de vedere sunt de acord cu aceasta tema...
indiferent cine bate apa in piua, sunt de parere ca chiar daca nu faci accident, te prinde baut la volan => 5-30 de zile in arest (in functie de alcoolemia gasita) fara dreptul de a fi eliberat in aceasta perioada...
data viitoare nu te mai urci beat...
  • petre.ion

• Mesaje scrise: 139
  • Masina: Vectra 2006 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 08 Sep 2011

• Mesaj Privat
Alcool-ul la volan in Romania produce mult mai putine victime decat:
-viteza
-neatentia ,teribilismul ( mai pe scurt prostia)
-oboseala la volan (efectele fiind foarte aproape de cele ale consumului de alcool in cantitati mici)
-autoturism necorespunzator din punct de vedere tehnic (aici intra si banalele avelope de iarna , fiind un topic pe aici unde majoritatea era FOARTE REVOLATATA de legea data).
Daca s-ar mari amenzile si pedepsele pentru viteza excesiva sunt sigur ca mai mult de jumate din soferi din Romania ar fi FOARTE REVOLTATI , deoarece multi depasesc viteza legala frecvent.
La marirea pedepselor pentru alcool la volan vad ca majoritatea de pe topicul asta este de acord deoarece stiu ca nu conduc sub influenta bauturilor aloolice deci nu-i afecteaza deloc marirea pedepselor.
In general in ROMANIA daca se da o lege/obligatie care te afecteaza DIRECT pe tine cetateanul o consideri foarte proata sau chiar japca (rovignieta,impozit, taxa de inmatriculare, anvelope de iarna, amenda viteza etc).
  • gabrield

• Mesaje scrise: 2,778
  • Cont inregistrat: 09 Sep 2004

• Mesaj Privat
pascaru_val a scris:
stai in masina si bei bere, si tu esti vinovat.
Asta nu am inteles-o.

Iti explic :

AI cel mai tare sistem audio, ai DVD in masina ultimul racnet si chemi o fata sa vedeti impreuna un film, ca e cald in masina si nu ai unde in alta parte.

Bei si o bere, ca stii ca nu pleci si se intimpla accidentul.
De ce esti vinovat ?

Adica masina e un loc sacru, nu ai voie sa bei sau sa dormi in masina ?

Eu zic ca alcoolul la volan nu are ce cauta, dar unii mai fac si alte lucruri in masinile lor, de ce trebuie sa-i punem in aceeasi galeata ?
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR