Lun 17 Oct, 2011 7:14 pm
Multumesc inca odata pt interesul acordat !
Azi dimineata am fost la Generali la sediul lor pt constatari , am completat o fisa cu datele personale si marca masinii , si pe spatele ei erau intrebari legate de accident + trebuia sa fac 3 desene in care sa reprezint accidentul . Inainte de producere , in momentul producerii , si dupa impact . Actele necesare au fost : permisul meu , buletinul , talon , asigurare + copiile de la vinovat ( talon , asigurare buletin si permis ) si foaia de constatare amiabila .
Inspectorul a facut un dosar , dupa care am coborat la masina si a facut poze la toata masina desii doar bara fata si farul este spart .. a facut poze inclusiv in interior . Mi sa eliberat foaia pt a ma duce la service dar cu conditia sa vina si vinovatul sa i se faca poze la masina , a ramas ca el sa se duca maine si cand face pozele am liber la service .
Acum am o nelamurie , in lista lor de service-uri cu care au decontare directa apare si Radacini + multe alte service-uri fie reprezentate fie independente . Daca ma duc la unul independent am garantia ca imi monteaza piese originale ? Adica nu vreau o bara aftermarket .. vreau sa fie originala GM , sau doar la reprezentanta se pun originale ? La unul din service-urile independente cu care au ei contract au o oferta in felul urmator : Pt fiecare masina care vine sa fie reparata la service-ul lor ( doar cele pe asigurare ) li se ofera din partea " casei" urmatoarele : 20 litrii benzina+ spalat interior exterior sau vopsirea unei componente a masinii ( aripa .. bla bla ) + spalare interior exterior . Dar totusi sunt in dubii , imi este frica sa nu mi se monteze bara aftermarket .. de o atingi putin si crapa ..
Multumesc inca odata , astept ceva pareri in legatura cu alegerea service-ului