Acum soseste si descriere (destul de sumara si .. saracacioasa).
Monitorul este un Mimo 720S ( http://www.mimomonitors.com/products/mimo-720-S ). Cumparat ... tot pentru un proiect de CarPC, care ... va trebuii sa astepte pana undeva prin vara/toamna (motive obiective) - pe un Astra GTC cu GID.
In fine ..... ce m-a atras la monitorul respectiv ... este conexiunea singulara: pe USB se face alimentarea cu curent necesar iluminarii si a semnalului video, cat si comunicarea de date ... necesare touch-ului. M-am jucat putin cu el (chiar si cu centrafuse) si ... am fost foarte incantat. Ca marime ... mi se pare OK, rezolutie multumitoare, usurinta in folosire .. surprinzataore. L-am folosit in combinatie cu un EeePC, cu Intel Atom de 1,6 (care va fi si "creierul" CarPC-ului meu) ce ruleaza Win 7 Starter.
Recunosc ... ca nu l-am incercat sa vad cum e pe timp de zi (si nici nu am avut o masina la dispozitie sa ... vad cam cum ar sta in interior).
Uitat sa precizez ca dispune de 3 butoane (partea stanga sus, lateral): Power, plus 2xreglaj luminozitate).
Imi cer scuze daca am fost putin off-topic .... cu cele cateva cuvinte despre Mimo ..
Totodata ... apreciez enorm entuziasmul celor care se "inhama" la asemenea proiecte.
@crystyxcw ... ai avut ceva de munca ... si sunt sigur ca mai ai inca destule in cap .. pana sa poti spune ca ... e ceea ce ai visat. E excelent ce ti-a iesit pana acum ...
Probabil ca in scurta vreme ... am sa ma apuc de lucru si ... am sa apelez la prieteni, la forumisti, la forumuri ... ca sa o pot scoate la capat. Inca nu stiu pe deplin ce ma asteapta ... dar sunt sigur ca voi putea gasi raspuns la voi ...
Spor la munca ... si felicitari pentru realizari.
Aramis