- MIHAI-IONUT
- OP
- 44 mesaje
- din 03 Sep 2011
- Astra 2001 Z14XE
- Prahova
MIHAI-IONUT
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Astra 2001 Z14XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Sep 2011
- Mesaj Privat
- cristyliviu
- 1,025 mesaje
- din 17 Jan 2010
- Astra 2001 y1.7dti
- Iasi
cristyliviu
- Mesaje scrise: 1,025
- Masina: Astra 2001 y1.7dti
- Cont inregistrat: 17 Jan 2010
- Mesaj Privat
- adware_man
- 1,724 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
adware_man
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
jidanu
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 16 Oct 2011
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- DeejayB
- **
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 13 Mar 2011
- Mesaj Privat
jidanu
- Mesaj Privat
DeejayB a scris:Personal detest xenoanele.Mai ales cand imi apar in oglinzi si ma orbesc...Daca tot vrei ceva, poti sa pui becuri albastre.Eu am avut puse pe proiectoare.Si mi`era placerea mai mare sa merg pe pozitii cu proiectoarele aprinse.
Proiectoarele se aprind numai atunci cand e ceata sau ploaie etc nu tot timpul
jidanu
- Mesaj Privat
jE a scris:jidane, si te miri? tu vezi super, dar ii orbesti pe cei care vin de pe contrasens.
Da' tu tine-o tot asa, arata-le ca tu poti fi mai cocalar decat pot ei sa te injure....
Da' tu tine-o tot asa, arata-le ca tu poti fi mai cocalar decat pot ei sa te injure....
Multumesc pt ,,cocalar''. Atata timp cat nu folosesc becuri mai puternice decat cele standard nu stiu de ce trebuie sa ma jignesti,dar asta e,unii sunt mai catolici decat Papa
- MIHAI-IONUT
- OP
- 44 mesaje
- din 03 Sep 2011
- Astra 2001 Z14XE
- Prahova
MIHAI-IONUT
- Mesaj Privat
- MIHAI-IONUT
- OP
- 44 mesaje
- din 03 Sep 2011
- Astra 2001 Z14XE
- Prahova
MIHAI-IONUT
- Mesaj Privat
- DeejayB
- **
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 13 Mar 2011
- Mesaj Privat
jidanu a scris:
DeejayB a scris:Personal detest xenoanele.Mai ales cand imi apar in oglinzi si ma orbesc...Daca tot vrei ceva, poti sa pui becuri albastre.Eu am avut puse pe proiectoare.Si mi`era placerea mai mare sa merg pe pozitii cu proiectoarele aprinse.
Da?Ciudat in carte scrie doar pozitiile de ceata.Si din cate-mi aduc aminte proiectoarele sunt proiectoare, pozitiile de ceata sunt de ceata.Adica chestiile din spate care te orbesc cand sunt aprinse.
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
mihai, csenoanele care le gasesti la 2-300 lei NU SUNT PHILIPS, SIEMENS, HELLA sau alte marci consacrate!
Sunt chinezarii. Au scris chinejii pe ele ca ar fi licenta filips, etc, da' nu-s, la un moment dat chiar gasisem un comunicat pe net, Philips declara ca ei nu produc kituri de csenon
jidane, avantajul tehnologiei HID e ca produce o lumina la mai puternica decat tehnologia cu filament, cu un consum mai mic de energie. Adica e mai eficienta. Csenoanele tale de 35w au o lumina mult mai puternica decat halogenele de 55w. Combinat cu o pereche de faruri cu oglinda, care nu "taie" complet lumina peste un anumit nivel, asa cum fac niste lupe (care au un limitator, o tablita intre bec si lupa) produc un efect psihedelic, combinat cu fracturi de retina, pentru cei de pe contrasens. Ca sa intelegi mai bine cum vine treaba, du-te joi la intalnire, si stai in fata la o masina cu halogene. La, sa zicem, 10 m de ea, in picioare. Stai asa 1 minut, uitandu-te la parbrizul ei, apoi intoarce privirea spre o zona intunecata, si cronometreaza timpul in care ochiul ti se acomodeaza ca sa vezi in intuneric. Repeta experimentul cu masina ta. Vei intelege de ce esti considerat un pericol, pentru ca efectul de orbire de la csenoanele tale are o durata mai mare, deci posibilitatea ca cel de pe contrasens sa faca un accident (franeaza cel din fata lui, si el nu vede) e mai mare.
Cu placere. Intentia mea nu era sa te jignesc. Un cocalar e prin definitie jmeker. Si un jmeker care se respecta nu da doi bani pe cei din jur, confortul lui primeaza, chiar daca si-l asigura in detrimentul confortului celor din jur. Dusa la extrem, atitudinea se manifesta prin crearea unui disconfort cat mai mare celor din jur, satisfactia pentru aceasta reusita asigurand un confort mental jmekerului. Din moment ce iti manifesti indignarea a propos de "saluturile" pe care le primesti dimineata, te incadrezi la comportamentul descris mai sus (cel putin varianta a). Deci...
Sunt chinezarii. Au scris chinejii pe ele ca ar fi licenta filips, etc, da' nu-s, la un moment dat chiar gasisem un comunicat pe net, Philips declara ca ei nu produc kituri de csenon
jidane, avantajul tehnologiei HID e ca produce o lumina la mai puternica decat tehnologia cu filament, cu un consum mai mic de energie. Adica e mai eficienta. Csenoanele tale de 35w au o lumina mult mai puternica decat halogenele de 55w. Combinat cu o pereche de faruri cu oglinda, care nu "taie" complet lumina peste un anumit nivel, asa cum fac niste lupe (care au un limitator, o tablita intre bec si lupa) produc un efect psihedelic, combinat cu fracturi de retina, pentru cei de pe contrasens. Ca sa intelegi mai bine cum vine treaba, du-te joi la intalnire, si stai in fata la o masina cu halogene. La, sa zicem, 10 m de ea, in picioare. Stai asa 1 minut, uitandu-te la parbrizul ei, apoi intoarce privirea spre o zona intunecata, si cronometreaza timpul in care ochiul ti se acomodeaza ca sa vezi in intuneric. Repeta experimentul cu masina ta. Vei intelege de ce esti considerat un pericol, pentru ca efectul de orbire de la csenoanele tale are o durata mai mare, deci posibilitatea ca cel de pe contrasens sa faca un accident (franeaza cel din fata lui, si el nu vede) e mai mare.
Cu placere. Intentia mea nu era sa te jignesc. Un cocalar e prin definitie jmeker. Si un jmeker care se respecta nu da doi bani pe cei din jur, confortul lui primeaza, chiar daca si-l asigura in detrimentul confortului celor din jur. Dusa la extrem, atitudinea se manifesta prin crearea unui disconfort cat mai mare celor din jur, satisfactia pentru aceasta reusita asigurand un confort mental jmekerului. Din moment ce iti manifesti indignarea a propos de "saluturile" pe care le primesti dimineata, te incadrezi la comportamentul descris mai sus (cel putin varianta a). Deci...
- nislau
- **
- 129 mesaje
- din 25 Jul 2009
- Astra 2003 Z17DTL
- Vrancea
nislau
- Mesaje scrise: 129
- Masina: Astra 2003 Z17DTL
- Cont inregistrat: 25 Jul 2009
- Mesaj Privat
fratilor! omul intreaba daca poate sa-si monteze xenon.
Raspuns: cu un kit special - DA. pret undeva de la 300ron in sus
Recomandari: farurile trebuie reglate bine pentru ca produc lumina puternica si au efect de orbire. personal ti-as recomanda niste becuri halogen cu lumina mai alba. astra g are farurile destul de bune ca lumina fata de alte marci.
Raspuns: cu un kit special - DA. pret undeva de la 300ron in sus
Recomandari: farurile trebuie reglate bine pentru ca produc lumina puternica si au efect de orbire. personal ti-as recomanda niste becuri halogen cu lumina mai alba. astra g are farurile destul de bune ca lumina fata de alte marci.
- MIHAI-IONUT
- OP
- 44 mesaje
- din 03 Sep 2011
- Astra 2001 Z14XE
- Prahova
MIHAI-IONUT
- Mesaj Privat
jidanu
- Mesaj Privat
jE a scris:Cu placere. Intentia mea nu era sa te jignesc. Un cocalar e prin definitie jmeker. Si un jmeker care se respecta nu da doi bani pe cei din jur, confortul lui primeaza, chiar daca si-l asigura in detrimentul confortului celor din jur. Dusa la extrem, atitudinea se manifesta prin crearea unui disconfort cat mai mare celor din jur, satisfactia pentru aceasta reusita asigurand un confort mental jmekerului. Din moment ce iti manifesti indignarea a propos de "saluturile" pe care le primesti dimineata, te incadrezi la comportamentul descris mai sus (cel putin varianta a). Deci...
Vad acum ca esti din Cluj d-le moderator si stiu parerea voastra, a ardelenilor despre cei din sud deci nu are rost sa-ti mai spun ca am faruri cu lupa,reglate bine sa nu deranjeze dar, sa nu mai poluam topicul colegului si sa incheiem aici.
Multumesc,o seara buna si scuze daca am suparat pe cineva.
P.S Cocalar,jmeker sau cum vrei sa spui sa nu mai faci pe nimeni pana nu-l cunosti personal(poate ne vom intalni vreodata si o sa-ti dau ocazia sa ma cunosti...dar dai tu palinca)
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
- MIHAI-IONUT
- OP
- 44 mesaje
- din 03 Sep 2011
- Astra 2001 Z14XE
- Prahova
MIHAI-IONUT
- Mesaj Privat
- pit90
- **
- 104 mesaje
- din 04 Sep 2011
- Astra 1998 x16xel
- Vrancea
pit90
- Mesaje scrise: 104
- Masina: Astra 1998 x16xel
- Cont inregistrat: 04 Sep 2011
- Mesaj Privat
mi am montat si eu kit xenon H7 cu becuri de 8000k insa am o problema imi bat prea aproape , prea aproape de botul masinii desi le am reglat la maxim in sus ... ce poate sa fie , tata mi a zis ca e mai lung becul si da un efect ca la cel de la lanterna lumineaza imprastiat si aproape ... ce pot face ?
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
- pit90