gabrield- Suspendat
- 2,778 mesaje
- din 09 Sep 2004
- Corsa 1992 C14NZ
gabrield- Mesaje scrise: 2,778
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Sep 2004
- Mesaj Privat
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
rastafarianul- Suspendat
- 511 mesaje
- din 07 Sep 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
rastafarianul- Mesaje scrise: 511
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 07 Sep 2006
- Mesaj Privat
- adicojocaru
- **
- 120 mesaje
- din 08 Aug 2006
- Astra 2001 Z16XE
- Constanta
adicojocaru
- Mesaje scrise: 120
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 08 Aug 2006
- Mesaj Privat
- styx
- **
- 276 mesaje
- din 09 Sep 2005
- Vectra 1994 C20NE
styx
- Mesaje scrise: 276
- Cont inregistrat: 09 Sep 2005
- Mesaj Privat
- popescu iulian
- 1,400 mesaje
- din 19 Jun 2006
- Antara 2012 A22DMH
- Timisoara
popescu iulian
- Mesaje scrise: 1,400
- Masina: Antara 2012 A22DMH
- Cont inregistrat: 19 Jun 2006
- Mesaj Privat
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
- lucian
- **
- 368 mesaje
- din 29 Apr 2005
- Astra 2005 Z17DTL
- tulcea
lucian
- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2005
- Mesaj Privat
- Florin M
- **
- 390 mesaje
- din 10 Dec 2006
- Brasov
Florin M
- Mesaje scrise: 390
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2006
- Mesaj Privat
- f1specialfx
- 610 mesaje
- din 23 Nov 2006
- Corsa 1.4 90HP
- Bucuresti
f1specialfx
- Mesaje scrise: 610
- Masina: Corsa 1.4 90HP
- Cont inregistrat: 23 Nov 2006
- Mesaj Privat
axl666
- Mesaje scrise: 98
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
Salut,
Apropos de faza cu petele de vopsea. Am vopsit weekendul asta un gard la tara cu un pistol de vopsit. Masina mea era parcata undeva la vreo 8-10 m maxim de gard. Nu stiu cum s-a intamplat dar.....dupa ce am terminat operatia de vopsire am constatat ca masina era plina de punctisoare de vopsea (stropi mici, ca atunci cand este gazata de la vopsire). Am reusit sa scot cam 95% din aceste punctisoare cu diluant de vopsea, stergand cu carpa imbibata pe portiuni mici. Munca de sisif ce sa mai zic, dar am reusit sa scot din pete.
multa bafta
Apropos de faza cu petele de vopsea. Am vopsit weekendul asta un gard la tara cu un pistol de vopsit. Masina mea era parcata undeva la vreo 8-10 m maxim de gard. Nu stiu cum s-a intamplat dar.....dupa ce am terminat operatia de vopsire am constatat ca masina era plina de punctisoare de vopsea (stropi mici, ca atunci cand este gazata de la vopsire). Am reusit sa scot cam 95% din aceste punctisoare cu diluant de vopsea, stergand cu carpa imbibata pe portiuni mici. Munca de sisif ce sa mai zic, dar am reusit sa scot din pete.
multa bafta
nfc
- Mesaje scrise: 31
- Cont inregistrat: 16 Dec 2006
- Mesaj Privat
- Mihay
- **
- 194 mesaje
- din 23 Mar 2007
- Astra 2002 Z18XE
- Bucuresti
Mihay
- Mesaje scrise: 194
- Masina: Astra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 23 Mar 2007
- Mesaj Privat
Am si eu o mica/mare problema, poate ma ajuta cineva.
Am calcat cu masina in niste vopsea, din aia cu care se marcheaza asfaltul, pe care nemernicii au rasturnat-o facand o mare balta si mi-a sarit atat pe usa dreapta fata, sub bandou, cat si pe bara spate.
Masina este albastru metalizat, deci imaginativa cum arata stropita cu alb.
Poate are cineva idee cu ce se poate sterge acea vopsea, ca nu prea am chef de vopsitorie.
Multumesc!
Am calcat cu masina in niste vopsea, din aia cu care se marcheaza asfaltul, pe care nemernicii au rasturnat-o facand o mare balta si mi-a sarit atat pe usa dreapta fata, sub bandou, cat si pe bara spate.
Poate are cineva idee cu ce se poate sterge acea vopsea, ca nu prea am chef de vopsitorie.
Multumesc!
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
pt petele de rasina de la brazi folosesc servetele umede,iese f bine daca se insista putin si nu ataca nici vopseaua..
cand sunt nevoit sa parchez sub brazi innaite sa plec inspectez caroseria si daca sunt pete proaspete le sterg imediat,este mult mai bine,daca se usuca se pietrifica si se curata ff greu.
atentie! daca se intampla acest lucru nu actionati cu jet puternic de apa ,rsina se lipeste f bine de vopsea (lac) si cand se dezlipeste o face cu tot cu vopsea,au patit-o destui....
cand sunt nevoit sa parchez sub brazi innaite sa plec inspectez caroseria si daca sunt pete proaspete le sterg imediat,este mult mai bine,daca se usuca se pietrifica si se curata ff greu.
atentie! daca se intampla acest lucru nu actionati cu jet puternic de apa ,rsina se lipeste f bine de vopsea (lac) si cand se dezlipeste o face cu tot cu vopsea,au patit-o destui....
laurscr
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 13 Jun 2007
- Mesaj Privat
- jE
- 8,422 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,422
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- Mihay
- **
- 194 mesaje
- din 23 Mar 2007
- Astra 2002 Z18XE
- Bucuresti
Mihay
- Mesaje scrise: 194
- Masina: Astra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 23 Mar 2007
- Mesaj Privat
Mihay a scris:Am si eu o mica/mare problema, poate ma ajuta cineva.
Multumesc!
Multumesc!
Am rezolvat!
Am spalat/frecat cu diluant, pana mi-au sarit ochii si pe deasupra mi se cam matuise si vopseaua, dupa care am dat putin cu polis si s-a rezolvat.
- georgesand
- **
- 102 mesaje
- din 27 Apr 2007
- Astra 2001 Y17DT
- Vrancea
georgesand
- Mesaje scrise: 102
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 27 Apr 2007
- Mesaj Privat
Wiz_KeeD
- Mesaje scrise: 61
- Masina: Vectra 1993
- Cont inregistrat: 26 Oct 2007
- Mesaj Privat
Si eu am avut o problema asemanatoare numa ca a fost in urma unui accident si m-a lasat cu niste vopsea "straina" pe toata partea dreapta a masinii si am incercat cu diluant si a mers brici
Imi pare insa rau ca nu am incercat cu benzina intai dar dupa ce am terminat operatia si s-a dus tot am spalat cu putina apa si nu am vaz nici o schimbare majora si ma bucur nespus ca am scapat de probleme
Eu in schimb am un opel din 93 care a suferit mai multe deci marele luciu sa zic asa nu este chiar asa o problema si mai bine prefer sa fie un pic mai putin lucios decat ditai pata galbena cat casa!
Sfatul meu incercati intai cu benzina (sau acetona am vazut aici da nu am incercat si nu am auzit din alta parte) si daca nu cu diluant strict pe partile afectate iar dupa indepartare spalare rapida si cred k nu veti avea probleme!
Imi pare insa rau ca nu am incercat cu benzina intai dar dupa ce am terminat operatia si s-a dus tot am spalat cu putina apa si nu am vaz nici o schimbare majora si ma bucur nespus ca am scapat de probleme
Eu in schimb am un opel din 93 care a suferit mai multe deci marele luciu sa zic asa nu este chiar asa o problema si mai bine prefer sa fie un pic mai putin lucios decat ditai pata galbena cat casa!
Sfatul meu incercati intai cu benzina (sau acetona am vazut aici da nu am incercat si nu am auzit din alta parte) si daca nu cu diluant strict pe partile afectate iar dupa indepartare spalare rapida si cred k nu veti avea probleme!