matzocu02
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Tigra 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jun 2009
- Mesaj Privat
Sal. Am un vectra b din 96 1.6 16V. In principiu , problema care ma roade ar fi ca nu imi merge aerul ( cald sau rece) decat la nivelul 4 ( 1,2,si 3 nu merge deloc). care ar putea fi problema? o alta problema mai delicata pe care o am este ca nu imi merge apa la parbriz ( cred ca motorasul) . ma intereseaza pozitionarea lui sa ii fac o verificare. alta problema ar fi inchiderea centralizata ( merge doar usa sofer din cheie + portbagaj) si merge foarte greu sa deschid usa cu cheia ( din vreo 6 incercari). alta problema este ca nu mi se inchide usa spate dreapta ( butonul ala de blocare merge in gol) si la usa din spate stanga , nu merge deschisa din interior. Pls Help
PS : Am masina de 1 zi si deja am descoperit o gramada )
PS : Am masina de 1 zi si deja am descoperit o gramada )
matzocu02
- Mesaj Privat
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
Pt. verificarea pompei de stropire parbriz uita-te sub farul stanga , desfaci aparatoarea de noroi din trei puncte si sub bara din fata exact sub farul stanga o sa vezi recipientul lichidului de spalare parbriz si in el are o scobitura in care se afla pompa aia , vezi daca ii vine curent . Pt actuatoarele usilor care nu functioneaza tre sa verifici daca nu cumva sunt forfecate cablurile dintre caroserie si portiera , daca e ok acolo desfaci capitonajul usilor si verifici actuatoarele , la portiera sofer nu am inteles ce nu functioneaza , actuatorul , butucul sau broasca ? Pana una-alta desfa toate usile si verifica actuatoarele ca nu e asa greu . Cu respect !
matzocu02
- Mesaj Privat
ms mult....usa sofer functioneaza.....centralul nu functioneaza doar la usa sofer si portbagaj...in rest nu se deschide nimic. Acuma am inceput o alta chestie ce nu ii dau de capat....am deschis un topic nou pe chestia aia https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=63490 daca stie cineva...... Va multumesc.
matzocu02
- Mesaj Privat