ovy77
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Tigra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Dec 2015
- Mesaj Privat
Salut,
Am o Tigra B, an 2006, si la ultima schimbare de cauciucuri am vazut ca placutele de frana si discurile trebuiesc schimbate, fiind destul de uzate.
Insa masina a stat 1 luna pe loc acum in februarie si de cand merg iar cu ea prezinta sa zic asa simptomul pe care l-am scris si in titlul postarii (cand franez se aude o bataie si se simte si in pedala de frana).
Cel mai probabil s-au dus discurile si placutele, si astfel intrebarea mea: ceva recomandari de firme bune? Voi ce folositi (gen Bosch, Brembo etc.) ?
Multumesc anticipat.
Am o Tigra B, an 2006, si la ultima schimbare de cauciucuri am vazut ca placutele de frana si discurile trebuiesc schimbate, fiind destul de uzate.
Insa masina a stat 1 luna pe loc acum in februarie si de cand merg iar cu ea prezinta sa zic asa simptomul pe care l-am scris si in titlul postarii (cand franez se aude o bataie si se simte si in pedala de frana).
Cel mai probabil s-au dus discurile si placutele, si astfel intrebarea mea: ceva recomandari de firme bune? Voi ce folositi (gen Bosch, Brembo etc.) ?
Multumesc anticipat.
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,735
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
ovy77
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,799 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,799
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
ovy77
- Mesaj Privat
Anvelopele sunt de iarna noi, cumparate în Noiembrie 2016 cu DOT 3516 și n-am fãcut nici 5000km cu ele în 2 ierni. Vara alerg mult mașina. La etriere nu m-am uitat. Am înțeles de la bãieții de la service cã ar fi discurile pe spate, au fãcut un mic strat de ruginã pentru cã a stat mașina pe loc o perioadã. Discurile și plãcuțele fiindcã încã valide, zic ei ca ar fi pe jumãtate uzate.
Trebuie sã o mai plimb puțin mașina sa se ducã rugina aia, dacã reapare problema cu bãtaia în pedalã revin cu detalii.
Merci de rãspuns.
Trebuie sã o mai plimb puțin mașina sa se ducã rugina aia, dacã reapare problema cu bãtaia în pedalã revin cu detalii.
Merci de rãspuns.